POBEDIO JE ROKENROL: Pet bendova se bori za pobedu na "Gitarijadi"! (VIDEO)

Trijumfu na prestižnoj manifestaciji nadaju se dve grupe iz Hrvatske, i po jedna iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije

  • 5

Završnica 49. zaječarske "Gitarijade" na programu je večeras (subota. 1. avgust), a u konkurenciji za pobedu je pet neafirmisanih bendova.

Trijumfu se nadaju dve grupe iz Hrvatske - "Wild Stain" i "Syleth" iz Hrvatske, "Svemirci" (Srbija), "Sinovi" (Bosna i Hercegovina) i "Up n Downs" (Slovenija).

- Rokenrol je pobedio! Gitarijada je oborila sve rekorde u istoriji ovog festivala. Oko 200.000 ljudi je prošlo kroz sve programe (Gitarijada promo tour, Warm Up, Gitarijada Expo, Gitarijada Visual, Gitarijada Free zone, Sharing Culture, Moto skup, Felix Romuliana Stage, World music stage, Guitar Art Stage, Bike Stage i Rock Stage) i mi već sada razmišljamo o narednoj, jubilarnoj 50. Gitarijadi - istakao je predsednik Organizacionog odbora ove manifestacije i predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković.

 

Evo šta je o finalistima rekao predsednik žirija, legendarni novinar i publicista Bane Lokner:

Na pet bina zaključno sa današnjim danom biće održan 41 koncert. Slaviša Milenović, predsednik Moto kluba Trijumf, o ovogodišnjem Moto skupu je rekao da je još juče u kamp stiglo oko 500 motora, a da će ih danas biti bar trostruko više, što takođe predstavlja rekordnu posćenost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA