Jack Daniel's vas vodi na Lovefest (FOTO)

Postanite Jack Reporter sa najvećeg festivala ljubavi u zemlji

  • 0

U okviru svoje velike evropske turneje Jack Daniel’s Experience (JDX), ove godine na Lovefest stiže i Jack Daniel's Lynchburg Square. Ova autentična oaza i replika gradića iz kojeg je Jack započeo svoje putovanje u veliki svet, biće smeštena na najvišoj tački zone festivala, sa pogledom na sve tri bine. Pored vrhunske udobnosti, ljubitelje dobre zabave i prijatelje Jack-a, očekuju Black Jack i stoni fudbal sa poklonima za najveštije posetioce, kao i posebna druženja sa izvođačima sa Jack Live Stage-a. Jack Daniel's Lynchburg Square je otvoren za punoletne i registrovane posetioce. Registraciju je do 4. avgusta moguće izvršiti OVDE putem aplikacije Jack PASS@Lovefest.

Foto: Promo Foto: Promo

Prijavi se i postani Jack Reporter!

Ukoliko želite da svoje posebne trenutke na Lovefestu podelite sa ostatkom sveta, prijavite se i postanite Jack Reporter. Izabrani pobednici će imati jedinstvenu priliku da najbolje momente provedene sa prijateljima prikažu celoj Srbiji.

Konkurs je otvoren za sve punoletne ljubitelje muzike, festivala, druženja i intenzivnog deljenja sadržaja i utisaka na Facebook-u i Instagram-u. Izabrani kandidati osvojiće ulaznice za Lovefest i VIP tretman u Jack Daniel's Lynchburg Square zoni. Konkurs se zatvara 2. avgusta u 22h. Svi zainteresovani posetioci Lovefesta za Jack Reportera mogu da se prijave OVDE preko aplikacije Jack REPORTER@Lovefest.

Foto: Promo Foto: Promo

facebook page: Jack Daniel’s Serbia

hashtag: #JDX2015 #JackLivesHere

Jack Daniel’s Lynchburg Square (JDX) je savremeni odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda. On je još davne 1866. godine osnovao bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom bajnom viskiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA