RAJ ZA OČI: Ove lepotice uživale su po beogradskim klubovima (FOTO)

Iza nas je još jedna nezaboravna noć u klubovima, kafanama, splavovima, a sve što vas zanima o žurkama u srpskoj prestonici, možete da pronađete na sajtu beogradnoću.telegraf.rs

  • 11
Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Beograd je ponovo bio centar dobre zabave. I prošle noći najlepše devojke su uživale po prestoničkim klubovima, kafanama i splavovima.

Na portalu Telegraf, u okviru sajta Beograd noću, možete videti šta se dešavalo u najpopularnijim klubovima u srpskoj prestonici, kao što su “Stefan Braun”, “Freestyler”, “Lavirint”, “Kabare 13″, “Inbox”, “Teatro”, ”Fensi kafana”, ”Kafana ona moja”, ”U prolazu”, “Dragstor Play” , “Kafana kod ministra”, “Kafana još ovu noć”, “Kasina”, “Top Night”, “Bombo Džej”, “Tilt”, “VIP”, “Rhino Club Pab”, “Kafana Džentlmen i dama”, “Kafana Pukni Zoro”, “Srpska brvnara”, “Kafana Konoba Akustik”, “Bašta Gaučosa”, “Sindikat”, “Club 94″. “Terassa”, “Hot Mess”, “Povetarac”, “Freestyler”, “Shake N’ Shake”, “Stari Blay”…

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Veoma zanimljivo je bilo i u kafanama “Kod glumca”, “Admiral”, “Na vodi”, “Štikla i burence”, “Stara pesma”, “Premijer” i drugim nezaobilaznim stanicama za noćni izlazak.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Na našem portalu možete videti fotografije i žurke koje su obeležile prethodno veče a dalje, zna se! Lajk stranice, šer, a sledeći put se spremite za akciju.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Laćarak

    3. avgust 2015 | 08:42

    Jako lako, živiš mesec dana na salami podrigusi, radiš kao konj na mesalici, stekao svaki dinar, kada dobiješ platu, izadjes u jedan od pomenutih klubova, naručio bocu viskija, foliras, boja mi nije sa gradjevine, stalno putujem po morima, itd, itd... Ako ne upali iz prvog puta, ponoviti opet od sledeće plate, ili uzeti na kamatu pa ubrzati proces. I ta ljubav će da traje ako uopšte i uspes, dok je ne izvedes do tvog plavog golfa 2, i da, pazi da ti još ne zvizne samarcinu. Eto prijatelju.

  • Veliki

    3. avgust 2015 | 09:57

    Jesu lepe,ali nisu za kucu.Od nje neces dobiti toplu corbu.

  • Mesečev sjaj

    2. avgust 2015 | 18:09

    Kako dobiti telefonski broj jedne od lepotica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA