Spremite se za 72 sata najluđe žurke u Vrnjačkoj Banji!

A sada nešto što mladi ne bi trebalo da propuste od 6-8. avgusta…

  • 0

“LOVE FEST” okuplja najbolja imena iz sveta elektronske muzike. Veliki broj izvođača se u tri dana i tri noći festivalskog ludila smenjuje na tri muzičke bine. Atmosfera puna adrenalina, muzika, žurke do jutra, laserski šou, dobra energija, zabava, najbolji provod i nezaboravni momenti u avgustu mesecu, rezervisani su za LoveFest. I dok našim sugrađanima nije jasno kakva je to čudna glasna muzika sa malo reči… mi kažemo TAMO GDE PRESTAJU REČI, TU POČINJE MUZIKA!

Foto: Promo Foto: Promo

Od gradske žurke održane leta 2007, u organizaciji tri dobra druga Marka, Zorana i Damira, “LoveFest” je prerastao u najveći omladinski festival u Srbiji. Tih dana se u Vrnjačkoj Banji oseća samo miris ljubavi i duh mladosti. Preko 60.000 mladih naseljava Ostrvo ljubavi - deo parka oko vrnjačkog jezera, i zajedno ispisuje jednu novu bajku….kaze Goran Karavesović iz Turističke organizacije VB.

U pozadini bina je park , prekriven najraznobojnijim šatorima koji lice na pečurke iz Alisine zemlje čuda. Mali je broj srećnika koji su bili najbrži u njihovom rezervisanju, za one druge tu su lokalni stanodavci koji zadovoljno trljaju ruke jer kako kažu to su im najbolji gosti, skoro da ih i ne viđaju, zadržavaju se kratko u sobama, valjda da se samo presvuku i istuširaju... dodaje Karavesović.

Foto: Promo Foto: Promo

I dok starija gunđala crvenih očiju od nespavanja i skupljenih obrva, jedva čekaju da se festivalski dani okončaju, ceo grad vri od mladih opuštenih i neobuzdanih. Sa prvim jutarnjim suncem dele redove sa penzionerima ispred pekara i u svojoj bezbrižnosti i slobodi ne primećuju prekorne pogled, coktanje i odmahivanje glave.

- Pa ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti! Vidimo se na ovogodišnjem Ostrvu ljubavi. Spremite se za 72 sata najluđe žurke . Svako veče ćete imati priliku da đuskate uz najbolje svetske di džejeve i regionalne bendove. Pridružite nam se i slavite život... poručuje PR LoveFesta Zlatana Pavlović.

Foto: Promo Foto: Promo

Da podsetimo, na Lovefest dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA