Zmaj otkrio da je nožem ubo policajca, a kada čujete na koju kaznu je osuđen, bićete šokirani! (VIDEO)

Grahovac je do sada svašta pričao u rijalitijima, ali ovoga puta je prevazišao sebe

  • 10

Zbog napada na uniformisano lice, Zmaj od Šipova je bio osuđen na smrt za vreme nekadašnje Jugoslavije. Učesnik rijalitija "Maldivi", poverio se Tanji i ispričao joj kako su tada hteli da ga streljaju, jer je nožem ubo policajca.

- Ja sam 1985. godine suđen, jer sam nasrnuo na milicionera nožem. Ja sam bio osuđen na smrt, jer je bila kazna najveća 20 godina za mrtvu glavu, a za milicionera ode glava. Bio sam osuđen na streljanje. Nabio sam milicioneru nož u leđa. To nemoj nikome da pričaš - rekao je Zmaj, ali nije objasnio kako se izvukao, i izbegao smrtnu kaznu.

Video gde Zmaj priča o napadu na policajca možete pogledati OVDE.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apostol

    5. avgust 2015 | 17:59

    Ja ne znam sta mi bi da ovo procitam,ovaj covek a verovatno i ta emisija,vredja dostojanstvo

  • ČVARKOV ĐORĐE - KARAĐORĐIJE

    5. avgust 2015 | 15:50

    Ludara doživotna, za ovog čoveka je melem na rani.

  • sramno..

    5. avgust 2015 | 15:04

    Ovaj covek posle ovakvih izjava morao bi da nausti rijaliti!Kako je moguce da on to prica javno i da niko ne reaguje!Ko jednom ubode nozem nekoga,postoji mogucnst da to i ponovi!To se zove agresivno ponasanje..pa je dovoljna i sklonost ka tako necemu!Pogotovo sto on cesto pada u neke drasticne dreke i samohvalisanje..a bez ikakvog osnova ili smisla!Dokle cemo da slusamo..njegov prostakluk i nazivanje mladih ljudi,fukarama,pa i ..zenskog sveta!Dokle ce da ocekuje od Happy televizije,da zbog njega.. izigrava javnu kucu i dovodi mu zene, kojima bi on da usteka!Ko je on,da nam je znati..Jedan suludi stocar iz sela Sipovo!Kome je on bitan,kad nije ni svom domacinstvu,ni svojoj staroj majci..Da jeste vec bi bio tamo.. a ne bi logorovao sa Tomom,mesecima u rijalitijima,koji inace i nije za taj profil ljudi!Ni po godinama,ni po stasu.. a ni po glasu!Sramota..zato ih vise i ne gledamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA