ZBOGOM, NE MOGU DA SLUŠAM KOMENTARE ZLIH LJUDI: Razočarana Isidora Bjelica se povlači iz javnosti!

- Od danas Isidora Bjelica ne postoji nigde više osim u svojim knjigama - napisala je književnica na svojoj Fejsbuk stranici

  • 29

Tužna zbog zlobnih komentara koje svakodnevbno dobija Isidora Bjelica je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo u kojem objašnjava zbog čega je odlučila da se u potpunosti povuče sa društvenih mreža, ali i iz medija.

UPOZNAJTE SINA ISIDORE BJELICE, LAVA PAJKIĆA: Želim sam da stvaram i pletem svoju budućnost! (VIDEO)

Otvoreno pismo Isidore Bjelice prenosimo u celosti:

Printskrin: Facebook/isidorabjelicapajkic Printskrin: Facebook/isidorabjelicapajkic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F.M.

    5. avgust 2015 | 17:25

    Draga Isidora i sve ostale Isidore. Opstani, bori se za sebe jer si svesna sebe. Bila sam jednom Isidora, da me pitaju odakle mi pare, meni koja sam se sama sa sinom borila kroz život. Odskakanje od proseka sam skupo platila. Opstani i budi svesna sebe. Imaš blago pored sebe.

  • Maestro

    5. avgust 2015 | 17:30

    Isidora, sitne duse su uvek postojale. Uvek je bilo onih koji ne vole razlicitosti. Ti si jaka zena i nemoj dozvoliti da te oni razocaraju. Napred u najvazniju pobedu.

  • Matori

    5. avgust 2015 | 18:16

    Mnogo godina unazad, a na najbrutalnije nacine, mentalitet ovog naroda srozavan je na nivo apsolutne nule. Dosli neki gorstaci i poneli svoje kodekse ponasanja, bezobrazlukom i beskrupuloznoscu uvodili ih u sve sfere zivota i - u ogromnoj meri uspeli u tome. Onaj normalan svet se pritajio i utihnuo, valjda prenerazen i postidjen novom okolinom pobegao u sebe i sklonio se od povredjivanja... Novi "kodeksi" se polako pretvorili u manire, a na kraju u potpunu degeneraciju mentaliteta i - ponovo ovlada fukara! Nije nam to nepoznato... Negde smo pogresili, definitivno. Mozda bas u toj pristojnosti i normalnosti, jer smo tako gorstacima olako prepustili nadmoc i pripomogli im da nas tako strasno zatruju. Isidori mogu samo od srca da pozelim potpuni oporavak, da se vrati jaca nego ikada i da se takva ponovo stavi na raspolaganje ovoj drugoj populaciji koju ceka misionarska uloga dezinficiranja kolektivnih misli i cula. Svo zlo oko nas samo izgleda jako i snazno, ali je sustinski veoma slabo i pobeci ce glavom bez obzira posle prvog zaprasivanja koje kad tad mora da se sprovede. A sto pre - to bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA