Hologram Tupak Šakura kreće na turneju?(VIDEO)

Reperi Snup Dog i Dr. Dre, koji su koristili ovu tehnologiju na festivalu "Koačela", razmatraju mogućnost da povedu Tupaka na turneju

  • 0

Najveća atrakcija ovodišnjeg festivala "Koačela" je svakako bio hologram Tupak Šakura, koji je imao petominutni nastup sa Dr. Dreom i Snup Dogom. Legendarni reper, koji nije živ više od 15 godina, nastupio je u nedelju i izazvao enormno zadovoljstvo među publikom. Posle uspeha sa ovim efektom, postoji mogućnost da Šakur krene na svetsku turneju, prenosi Vol Strit Džrnal.

Tupakov hologram napravili su ljudi iz kompanije Didžital Domejn Media Grup, koji su bii radili specijalne efekte za film "Neobičan slučaj Bendžamina Batona" i nagrađeni su prestižnom nagradom Oskar. Inače, sam Dr. Dre je pre godinu dana kontaktirao ovu  kompaniju kako bi stvorili hologramskog Tupaka.

Naime, postoje dve opcije za nastup legendarnog repera. Prva uključuje koncerte na stadionima i veću grupu repera, a druga manje prostore.

Međutim, portparoli Dr. Drea i Snup Doga odbili su da komentarišu upite o mogućoj turneji preminulog Šakura. Inače, hologram legendarnog repera ima i svoj Tviter nalog, koji do sada ima blizu 30 hiljada pratilaca.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA