ZBOG OVE LEPOTICE SVI GLEDAJU ŽIKINU ŠARENICU: Upoznajte Jovanu Antić, desnu ruku Žike Nikolića (FOTO)

Prelepa Jovana Antić, koja je očarala mnoge gledaoce ove emisije koje se prikazuje na RTS-u, dolazi iz Trstenika a u intervjuu za naš portal govorila je o njenom radu u "Žikinoj Šarenici", saradnji sa Žikom Nikolićem, kao i mnogim drugim stvarima

  • 15

"Žikina šarenica" jedna je od najgledanijih i najpopularnijih emisija u Srbiji. Žiki Nikoliću u ovom televizijskom programu pomaže veliki broj saradnika, a među i njima i mlada voditeljka i novinarka Jovana Antić.

Ova prelepa devojka, koju svakog vikenda možemo gledati u periodu od 9 do 11 časova na kanalu RTS 1 i koja je svojim šarmom osvojila mnogobrojni auditorijum, dolazi iz Trstenika i ima 24 godina.

U intervjuu za Telegraf, Jovana nam je govorila o njenim počecima u "Šarenici", ambicijama u novinarstvu, kao i mnogim drugim temama.

Printskrin: Youtube/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal

- Novinarstvom sam počela da se bavim pre četiri godine. Novinarske početke vezujem za Radio-televiziju Studentski grad i Radio-televiziju Trstenik. Završila sam Fakultet političkih nauka u Beogradu, smer novinarstvo i komunikologija i Master akademske studije na istom fakultetu sa prosekom iznad 9. ( ostao mi je master rad da odbranim). Još kao mala sam videla sebe kao novinara i voditelja. Pravila sam svoje emisije, a rođaci su mi bili glavni gosti u imaginarnom studiju. Sanjala sam da radim na RTS-u i gle čuda,evo me tu - rekla nam je na početku ova mlada voditeljka.

Foto: Facebook/jovana.antic.315 Foto: Facebook/jovana.antic.315

Jovana je potom ispričala ima dobar odnos sa urednikom "Žikine Šarenice" Živoradom Žikom Nikolićem.

- Pre dve godine sam dobila šansu da budem u timu emisije "Žikina Šarenica". Moj urednik je veliki profesionalac od koga sam dosta naučila, a i dalje učim. To je čovek koji svake nedelje naporno priprema 4 sata živog programa, što iziskuje dosta znanja o koncentracije - istakla nam je ona i vrlo brzo ispričala i jednu anegdotu sa snimanja "Šarenice".

Foto: Facebook/jovana.antic.315 Foto: Facebook/jovana.antic.315

- Jednom mi se desilo da je gost u studiju imao veliku tremu pred razgovor i ja sam morala da u roku od 3 minuta smislim njegove odgovore na sopstvena pitanja - iskrena je Jovana.

Na pitanje da li ima uzor u novinarstvu, odgovorila je sledeće:

- Mislim da u Srbiji ima dosta kvalitetnih novinara,kao i u svetu,ali ne bih nikog izdvojila kao svog uzora - kaže ona.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Jovana nam je potom otkrila da bi volela da intervjuiše jednu svetsku zvezdu.

- Volela bih da intervjuišem avanturistu Bera Grilsa iz emisije Ultimate survival-a koji se prikazuje na Discovery channelu. Divim se ljudima koji znaju da se snađu u svakoj nevolji i koji vole ono sto rade bez obzira na težinu posla i izazove sa kojima se susreću - navela je ona.

U budućnosti sebe vidi kako vodi neku zabavnu emisiju.

- S obzirom da imam 24 godine, mislim da je ova emisija ("Žikina šarenica", prim. aut) dobar početak i dobra škola. U budućnosti sebe vidim, bar za sada, u zabavnoj redakciji, kao autora i voditelja zabavne emisije, ali bih volela da se oprobam i u drugim redakcijama u budućnosti. Volim poslovne izazove - rekla je Jovana.

Foto: Facebook/jovana.antic.315 Foto: Facebook/jovana.antic.315

Ova RTS lepotica nam je otkrila šta voli da radi u slobodne vreme.

- Volim da pročitam dobar roman, gledam romantične filmove, putujem, plivam i da učim strane jezike - navodi Jovana Antić.

Foto: Facebook/jovana.antic.315 Foto: Facebook/jovana.antic.315

Nažalost po mnoge muškarce, Jovana je emotivno ispunjena.

- Zaljubljena sam. U srećnoj sam vezi. Imam dečka - zaključila je mlada voditeljka.

(Vladimir Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA