Vreme čitanja: oko 1 min.

PREVIJAO SE OD BOLOVA: Dženan Lončarević hitno primljen na VMA!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Imao je veliki kamen u bubregu, koji se spustio u mokraćni kanal. Zbog toga je imao toliko jake bolove - navodi izvor blizak pevaču

  • 5

Posle napada kamena u bubregu, Dženanu Lončareviću je pozlilo u Budvi, i nakon što je u kotorskoj bolnici primio infuziju, odlučio je da se vrati u Beograd gde je lečenje nastavio na VMA!

- Dženan je već nekoliko dana trpeo bolove, koji su u ponedeljak postali nesnosni. Već je imao problema sa kamenom u bubregu, ali nikada kao sada. Bukvalno se previjao po podu. Odmah je javio menadžeru da otkaže nastup u budvanskom "Paris klubu", kao i naredne koje je imao na primorju. Potom se uputio u bolnicu u Kotoru, gde su mu dali infiuziju - navodi izvor blizak pevaču i dodaje:

- Imao je veliki kamen u bubregu, koji se spustio u mokraćni kanal. Zbog toga je imao toliko jake bolove. U jedan mah su lekari pomislili da će čak morati da ga uklone hirurškim putem. Ipak, njemu je juče u toku dana bilo bolje, tako da će danas biti otpušten iz bolnice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srce♡♥

    12. avgust 2015 | 10:56

    Zelim ti brz ogoravak

  • Dacha

    12. avgust 2015 | 11:42

    Dzeki Kralju, zelim ti brz oporavak !

  • Балканска-Правила

    12. avgust 2015 | 19:06

    Имао сам идентични проблем,о боловима нећу ни да причам,ни најгорем непријатељу иx не би пожелео,спасио ме је Гоцин чај(мелем) из Лесковца.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA