Tijanu Ajfon otac IZBACIO IZ KUĆE, da ne poverujete zbog čega! (FOTO)

- Čim sam ušla, viknuo je "Izlazi napolje i više se ne vraćaj" - dramatično priča starleta

  • 32

Starleta Tijana Ajfon priznala da ju je otac Đorđe, pre nekoliko dana, izbacio iz kuće kada je otišla da ga obiđe, posle odmora u Crnoj Gori.

Bivša učesnica "Parova" ističe da su roditelji besni na nju, jer se svakog dana viđa sa muškarcima iz javnog života, zbog čega je u rodnom selu bile glas nemoralne devojke.

- Ne znam kako više da ubedim roditelje da nemam veze sa mnogim stvarima koje mi se pripisuju. Ne drogiram se i ne kurvam, jedini moj porok je alkohol. To što volim da se zabavljam sa lepim i uspešnim ljudima nije ništa loše . uverava Tijana.

Starleta nastavlja:

- Kada sam otišla kod roditelja, čim sam ušla u kuću, tata je viknuo "Izlazi napolje i više se ne vraćaj". Pogledala sam u njega i ostala bez teksta. Pitala sam ga šta sam uradila da tako razgovara sa mnom. 

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- On mi je odgovorio da više neće tolerisati seoske priče koje kruže o meni i raznim muškarcima. Jednostavno, ne dozvoljava mi da se zabavljam sa sportistima i pevačima - dodala je zvezda "Parova".

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Smirio se kada sam mu dala reč da više za mene neće čuti ništa loše. Čovek je, bukvalno, hteo da me se odrekne - završila je Tijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA