UBIO GA DŽOKER: Naježićete se kada pročitate šta je slavni glumac napisao pred smrt (VIDEO)

Australijski glumac, koji je preminuo 2008. godine, ostavio je potresnu poruku u dnevniku čiji je sadržaj objavljen u nemačkom dokumentarnom filmu "Hit Ledžer: Premlad da umre"

  • 3

U dokumentarnom filmu o životu i smrti australijskog glumca Hita Ledžera otkrivena je šokantna oproštajna poruka, koju je glumac napisao samo par meseci pre tragične smrti.

Radi se o filmu "Hit Ledžer: Premlad da umre", koji je deo nemačke dokumentarne serije "Liebling der Götterhas". Film se pojavio na internetu, a u njemu Hitov otac Kim Ledžer komentariše koliko je uloga Džokera i njegovog poslednjeg filma "Mračni vitez" uticala na život njegovog sina.

Više od mesec dana bio je zaključan u hotelu, u svom apartmanu, da bi se potpuno posvetio ulozi. Bio je takav u svim projektima. Skroz bi se unosio u uloge, postao je Džoker u svakom smislu - ispričao je Kim.

Foto: go4celebrities.com Foto: go4celebrities.com

Dok je kao zvaničan uzrok glumčeve smrti, 2008. godine, navedeno predoziranje narkoticima, mnogi veruju da je glumca ustvari dokrajčila uloga čuvenog Džokera u filmu "Betmen" i da više nije mogao da se izbori sa emocijama.

Hitov dnevnik obiluje slikama klovnova, misterioznog Džokera, raznim beleškama i delovima iz stripova. Najpotresnije je što je na kraju dnevnika, na jednoj od stranica, glumac napisao "Zbogom". 

(Telegraf.rs/Entertainment Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valar Morgulis

    12. avgust 2015 | 15:35

    Po meni najtalentovaniji glumac! Pogledajte filmove 'Candy' , 'Ned Kelly' , 'Casanova' i 'Brokeback mountan' , neprevazidjena gluma i talenat!!! Steta sto nas je tako rano napustio zbog tako glupe stvari kao sto je droga...

  • Dzeno_

    12. avgust 2015 | 15:27

    A naravno da je halucinirao,ili kako se to vec kaze kad se drogiras...To moze da bude cool..._(ironija)

  • Zile

    18. avgust 2015 | 17:38

    Neka mu je laka zemlja svaka cast za umetnickog filmskog dostignuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA