KRALJICA NARODNE MUZIKE SE BORI ZA ŽIVOT: U teškom stanju prebačena u bolnicu! (VIDEO)

- Ona je veliki borac, ne predaje se, bori se poslednjim atomom snage protiv nevolje koja ju je snašla - rekla je Usnijina prijateljica Izvorinka Milošević

  • 12

Sjajna pevačica Usnija Redžepova (69), kojoj je pre dve godine otkriven rak pluća, u teškom je zdravstvenom stanju i trenutno se nalazi na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici.

Inače, Usnija, koju zovu i nekrunisanom kraljicom južnjakog melosa, je prethodnih mesec dana provela u Skoplju kod brata i snaje, a kako "Novosti" saznaju, u utorak je doputovala u Beograd. Ona je još krajem jula trebalo je da dođe u Beograd na kontrolu, ali nije mogla da podnese dug put.

Redžepova ima i tri ugrađena stenta, a zbog narušenog zdravlja ne može da brine o sebi, pa je zbog toga bila kod brata sa kojim je pre dva dana doputovala u Beograd.

Osim bolesti, Usniju je dotukla i smrt njenog supruga, harmonikaša Svetomira Šešića Šeleta koji je preminuo pre dve godine.

Uz Usniju su sve vreme njene kolege i prijatelji koji kažu da je fenomenalna pevačica veliki borac i da je jaka.

- Usnija je divan čovek i prijatelj. Svi je mnogo volimo, neprestano smo uz nju i hrabrimo je. Ona je veliki borac, ne predaje se, bori se poslednjim atomom snage protiv nevolje koja ju je snašla - izjavila je Izvorinka Milošević dok je Gordana Stojićević rekla:

- Redovno sam u kontaktu sa Usnijom, čule smo se pre nekoliko dana.

Da podsetimo, Usnija Redžepova je najpoznatija po numerama "Kazuj krčmo, džerimo", "Zbog tebe, mori Leno", "Rasule se kose moje" i "Od Niša do Vranja"...

(Telegraf.rs/izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    13. avgust 2015 | 11:07

    Mnogo mi je žao Anđeoski glas i predivna žena Želim joj svu snagu ovog sveta da se što pre oporavi.

  • Irena

    13. avgust 2015 | 10:59

    Puno mi je žao poznate zvede,telim joj da što pre ozdravi.

  • Jelena

    13. avgust 2015 | 10:38

    Zelim brz oporavak!Ne daj se,Usnija!!!☆☆☆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA