SEKA ALEKSIĆ OPLJAČKANA U BUDVI: Evo šta je poručila lopovu! (FOTO)

Folkerka je pokradena dok je sa suprugom Veljkom Piljikićem šetala Starim gradom

  • 9

Pevačica Seka Aleksić opljačkana je u Budvi, i to u trenutku dok je obožavaocima davala autograme i slikala se sa njima, šetajući Starim gradom.

Čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj. Folkerka je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

- Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka - kaže za Informer izvor blizak pevačici i dodaje:

- Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena.

Foto: Instagram/seka_aleksic Foto: Instagram/seka_aleksic

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala i našalila.

- Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti - rekla je Seka, a publika ju je gromoglasnim aplauzom podržala. Ona je u jednom momentu, čak, pozajmila mobilni telefon jednog od saradnika, kako bi obavila poziv.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA