ZALJUBLJENI U SRBIJU I FESTIVAL LJUBAVI: Šta izvođači kažu o Lovefestu!

Za najbolji provod do sada zaslužan je i Heineken uz čiju je podršku i ove godine organizovan festival!

  • 0

Od završetka devetog izdanja Lovefesta, kojeg je tokom vikenda u Vrnjačkoj Banji posetilo više od 70.000 ljudi, prošlo je tek nekoliko dana. Osim posetilaca utiske o festivalu sumirali su i podelili sa fanovima i svi izvođači koji su nastupali na Lovefestu.

Fedde Le Grand, najveća zvezda prvog festivalskog dana nastupio je pred prepunim Fire Stage-om, ispred koga su se fanovi skupili čak dva sata pre početka njegovog nastupa. Tokom celog seta Fedde je bio oduševljen prizorom ispred sebe, a na svojoj zvaničnoj stranici zahvalio se svim fanovima festivala ljubavi.

Dubfire je drugog festivalskog dana zajedno sa više od 20.000 ljudi dočekao jutro na Fire Stage-u, a posle nastupa fotografisao se i sa svojim najvatrenijim fanovima. Osim što je ponovo zavoleo Srbiju, Dubfire je uživao i u Vrnjačkoj Banji i večeri sa nekoliko di-džejeva koji su iste noći nastupili na Lovefestu.

Foto: Promo Foto: Promo

Na vatrenoj bini Booka Shade izveli su live nastup, koji publika nema tako često priliku da vidi. Na kraju seta zahvalili su se fanovima i obećali da će se vratiti opet. “Hvala vam na divnoj noći! Vidimo se uskoro ponovo!”

Foto: Promo Foto: Promo

James Zabiela je zadnje festivalske noći proslavio rođendan zajedno sa više od 25.000 ljudi. Na početku seta organizatori su ga iznenadili tortom i čestitkom na velikom ekranu vatrene bine, a njegovu reakciju pogledajte na fotografiji ispod.

Foto: Promo Foto: Promo

Osim što je bio oduševljen publikom, Wankelmut je u Vrnjačkoj Banji jedva čekao i da se podseti ukusa rakije.

Dejan Milićević je ove godine zatvorio deveto izdanje festivala ljubavi i tako proslavio 20 godina rada na muzičkoj sceni. Čestitke je dobio i od festivala, a za kraj i veliki aplauz od nekoliko hiljada ljudi, koji su tražili bis. “Hvala Lovefest za veliku čast koju ste mi priredili za dvadesetu godišnjicu karijere”, rekao je Deki.

Foto: Promo Foto: Promo

Za najbolji provod do sada zaslužan je i Heineken uz čiju je podršku i ove godine organizovan festival. Globalnom kampanjom o odgovornom konzumiranju “Dance more drink slow” i ove godine predstavljen je koncept najbolje zabave.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA