SVAKA ČAST,GILE: Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" pravi kuću majci s osmoro dece

- Za pet dana sam održao koncerte u Budvi, Ulcinju, Ohridu, Hadžićima i još nekim mestima, a deo honorara od svakog nastupa planiram da usmerim njima - rekao je Amar Jašarspahić

  • 13

Pevač Amar Gile Jašarspahić pokazao je da je veliki humanista. Nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" otkrio je za "Dnevni avaz"  da želi da pogome devetočlanoj porodici iz Olova.

Da podsetimo, majka i osmoro dece ostali su bez svog doma koji je uništio sneg. Jašarspahić je obavešten o ovom problemu putem društvenih mreža i odmah se odazvao:

- Za pet dana sam održao koncerte u Budvi, Ulcinju, Ohridu, Hadžićima i još nekim mestima, a deo honorara od svakog nastupa planiram da usmerim njima. Deo novca bi trebalo biti odvojen za saniranje štete na kući, a drugi deo za školovanje dece ove 60-godišnje žene iz Olova - rekao je Gile i dodao da osim ovoj porodici, planira pomoći školovanje još neke dece.

Amar Jašarspahić, Zvezde Granda Foto: Promo Grand

Sa svojim timom pevač razmatra ponude nekoliko građevinskih firmi koje su potencijalni izvođači radova na kući ove porodice.

- Puno radim pa se, nažalost, ne mogu odazvati svakom humanitarnom koncertu ili sličnom pozivu, ali redovno s bendom odvojim sredstva za nekoga kome je potrebna pomoć - skromno je naveo Jašarspahić.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/izvor: "Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA