RIJALITI BOMBA: Ovako je Ceca reagovala kada je čula da njen sin hoće da uđe na "Farmu"!

Luna Đogani nagovara Veljka da se zajedno pojave u rijalitiju, ali njegova majka ima poslednju reč

  • 6

Do početka "Farme" ostalo je još petnaestak dana i uveliko se spekuliše ko će biti među učesnicima, a kao bomba je odjeknula glasina da Veljko Ražnatović, navodno želi da učestvuje u rijalitiju!

Evo ko će za 5.000 evra ući na "Farmu", a tek da vidite čija ćerka će se pridružiti Seki i Dari! (FOTO)

Budući da se uveliko priča da će Anabela Atijas i njena ćerka Luna, inače bliska prijateljica sina Cece Ražnatović, ući na imanje u Lisoviću, pojavio se trač da Luna nagovara Veljka da se zajedno pojave u rijalitiju.

- Luna maltene živi u Cecinoj kući, dugo se druže, i predložila mu je da zajedno uđu, kako bi se tamo držali zajedno i pravili šou. On je bio oduševljen, jer voli medijsku pažnju, za razliku od sestre Anastasije, ali kada je majka čula za to što smeraju, "odlepila" je. Objasnila mu je da to nije za njega, da školovanje mora da mu bude na prvom mestu, i da zaboravi na tu suludu ideju - navodi izvor blizak Ražnatovićima i dodaje da je Veljko nakon razgovora sa Cecinom sestrom Lidijom, shvatio da se ipak previše zaleteo, i definitivno je odustao od učešća.

SKANDAL: Ovako je Ceca predstavljena u hrvatskoj ukrštenici! (FOTO)

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorski

    14. avgust 2015 | 12:21

    Svaka čas Ceci lepo vaspitava decu za primer,maksimalno daje od sebe kao roditelj.Da je neka druga udala bi se i decu ostavila na milost i nemilost.tj na ulici ali da se trudi trudi se.Nije lako bilo njoj kada je ostala bez supruga deca cu imala 3-4godine.Obzirom da mu je tata Arkan a geni su geni nije lako.Svaka čas kao roditelju a to što pojedini mediji pišu o nestašluku Veljkovom pa sasvim je logično jer je Arkanov sin.Svi smo u tim godinama bili manje više nestašni samo što nismo bili intetesantni za javnost i medije...

  • Orthodox boys Lj.

    14. avgust 2015 | 10:04

    Kako joj stoji ovaj najlepsi Zvezdin dres ... Njammmmiiiiiii...

  • Zlatan

    14. avgust 2015 | 11:48

    Jao pa nemoj da ne udje,necu imati za kog da navijam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA