ŽIVOTNA DRAMA MARINKA MADŽGALJA: Borba slavnog glumca sa opakom bolešću. Cela Srbija je uz njega!

Cela Srbija i svi koje je slavni glumac "lečio" svojim humorom i glumom sada je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu - borba protiv raka pankreasa! Majstore, izdrži i pobedi!

Popularni glumac Marinko Madžgalj, izašao je prošlog petka iz bolnice gde je proveo dve nedelje nakon što je podvrgnut hitnoj operaciji pankreasa, i lekari su mu preporučili strogo mirovanje kao i da mora da vodi računa o ishrani.

Madžgalj je iz KBC "Bežanijska kosa", izašao uz pomoć strica, a za to vreme je njegova verenica Lana Sekulić završavala papirologiju.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ni glumac ni ljudi iz njegovog okruženja nisu želeli da otkrivaju detalje u vezi sa Marinkovim zdravstvenim stanjem, a lekari se takođe uzdržavaju od prognoza. Ono što je sigurno, cela Srbija je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu - borba protiv raka pankreasa.

Nadamo se da će sjajni glumac uspeti da pobedi opaku bolest, a na tom putu će sigurno imati veliku podršku rodbine i prijatelja, ali i fanova kojima su upravo njegova gluma i humor bili najvažniji lek protiv životnih problema.

Majstore, izdrži i pobedi!

Marinko Madžgalj, Dragan Marinković Maca Foto: Promo Klub Fabrika

Od danas Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    17. avgust 2015 | 19:22

    Drzi se legendo..opaka bolest dace bog pobedices je!

  • Mirjana

    17. avgust 2015 | 19:08

    Želim ti brzo izlečenje.Nedaj se...

  • CHELSEA 888

    17. avgust 2015 | 15:40

    Dobar glumac i pravi zajebant, izdrži i pobedi sve ovo od srca ti želim! !! I DA TE BOG ČUVA I NJEGOVOM VOLJOM POBEDIS OVO SVE!! POZDAV ZA MARINKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA