ČUPAO ME JE ZA KOSU I MALTRETIRAO: Pevač "Granda" udario verenicu, a onda mu je ona žestoko uzvratila?!

- Tačno je da me je maltretirao po klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim - rekla Valentina Vučićević, na koju je navodno nasrnuo Sloba Vasić

  • 58

Nekadašnji takmičar u emisiji "Zvezde Granda" Slobodan Vasić navodno je udario svoju verenicu Valentinu Vučićević. Kako piše "Kurir", skandal se navodno desio u jednom lokalu u Budvi tokom rasprave, a pevač je navodno nasrnuo na devojku, počupao je za kosu i udario.

- Valentina i Sloba su raskinuli dva dana nakon što se on potukao u kafiću, a onda je tom gostu razbio kola. Vučićevićeva je tek sada saznala da Sloba ima problem sa zelenašima, kod kojih se zadužio, a pare im nije vraćao. Pošto nije želela da provede život uz osobu koja krije od nje da je u velikim dugovima i koja ima probleme preko glave, raskinula je veridbu. Sutradan se spakovala i s drugaricom otputovala na more - rekao je izvor blizak pevaču i dodao:

KRVAVA KAFANSKA TUČA: Pevač "Granda" se pobio sa vlasnikom restorana i završio u Urgentnom centru!

Ovako izgleda pevač "Granda" Sloba Vasić posle kafanske tuče! (FOTO)

Printskrin: Youtube/Grand Production Printskrin: Youtube/Grand Production

- U četvrtak veče ona je slavila drugaričin rođendan, a pred zatvaranje lokala stigao i Sloba. Počeo je da moli da mu se vrati. Bio je pijan i navalentan. Kad mu je rekla da je kraj i pošla da napusti lokal, počupao ju je za kosu, a onda i udario. Zbog toga je dobio flašu u glavu. Iako krvave glave, on je skočio na verenicu, ali ga je ona "šokirala" aparato koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega dobila. Skinula je verenički prsten, bacila ga i pobegla glavom bez obzira. Izvadila je verenički prsten, gađala ga njim i pobegla iz kluba - zaključio je ovaj neimenovani komentar.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Dok Sloba nije bio dostupan za komentar, Valentina je izjavila sledeće:

- Teško mi je da pričam o svemu. Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao po klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga - rekla je Valentina.

Od danas Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA