O ovom bivšem paru je pričala cela Srbija, a sada će učestvovati na "Farmi"?

Njih dvoje su punili stupce novinskih članaka, a produkcija televizije "Pink" pokušavaju na sve načine da ih ubede da budu u njihovom rijalitiju

  • 4
Foto: Promo Foto: Promo

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević, koji su raskinuli u februaru nakon što je voditelj nasrnuo fizički nasrnuo na fitnes instruktorku, navodno će učestovati u rijalitiju "Farma".

Kako piše "Kurir", produkcija ružičaste televizije privodi kraju pregovore sa crnokosom lepoticom, a sa njenim bivšim emotivnim partnerom je potpisan ugovor.

Navodno, Ana Marija se još uvek dvoumi oko učešća u rijalitiju budući da ona želi da bude na saslušanju na sudu koje je zakazano za 1. oktobar. Čelnici "Pink" televizije čine sve kako bi ubedili Žujovićevu, a navodno su joj dali obećanje da će moći da bude u Palati pravdi tog dana, a takođe dozvoliće i Stanojeviću da bude na ročištu.

Foto: Facebook/ana.m.zujovic, Marko Todorović Foto: Facebook/ana.m.zujovic, Marko Todorović

- Vlada je već bio takmičar u drugoj sezoni "Farme", tako da je on več iskusan u rijalitiju. Gledaocima će svakako biti zanimljivo da vide njegovo suočavanje sa Anom Marijom pred kamerama - rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak produkciji.

Ni Ana Marija, ni Vlada se nisu oglašavali, a da li će zaista biti na "Farmi", saznaćemo uskoro.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enna

    21. avgust 2015 | 08:54

    Lepotica ona??? Hahaha

  • Cica

    21. avgust 2015 | 09:36

    Sve za pare i popularnost, ccccc Do juče se pljuvali po medijima, doduše ona više, te komentarisala njegov ulazak u rialiti. A, šta sad bi?

  • Nada@

    21. avgust 2015 | 08:26

    Ako ona prihvati ucesce sa svojim nasilnikom pljunuce i na sebe i na sve prave zrtve nasilja. Jako los primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA