80 ODSTO ESTRADE SE DROGIRA: Dr Iggy otkriva šta se dešava iza scene! (VIDEO)

- Jedan moj narodnjački kolega je došao i bacio kesu nečega belog na sto - otkriva pevač

  • 8

Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, kaže kako su devedesete godine, kada je on bio na vrhuncu slave, za njega bile dobre, iako ih većina ljudi pamti po lošem.

Iggy je devedesetih uživao, dok je njegova karijera išla uzlaznom putanjom. Danas, kaže da je lošija situacija što se tiče narkotika, jer se po njegovoj proceni 80 odsto estrade drogira.

- Na koncertu u Amsterdamu jedan moj narodnjački kolega je došao i bacio kesu nečega belog na sto i rekao "Poslužite se". Nas desetoro je bilo tu. Tanja i ja smo rekli "Hvala, mi ne koristimo to", ustali smo i otišli, a bilo je par njih koji su se poslužili. Bilo je puno toga i tada oko nas, a danas se 80 odsto estrade drogira - rekao je Igor i dodao da ne planira ulazak u rijaliti.

Podsetimo se pevačevih hitova koji su obeležili devedesete:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bordzija

    21. avgust 2015 | 20:28

    Dr Igije apsolutno u pravu, hajde da analiziramo pevače i pevačice koji svakodnevno imaju nastupe sa nekoliko sati odmora i tako mesecima. Kako dolazi do iscrpljenosti, veoma lako, mnogo nastupa, neredovna ishrana, konzumiranje nekog stimulativnog sredstva (protiv sna i umora) kao što su kokain i anfetamin i nakon određenog vremena organizam jednostavno kolabrira. Neću poimenice nabrajati pevačice, ali je evidentno da po broju nastupa moraju da budu supermeni, a oni ne postoje. Kokain je dostupan kao nikada do sada, ekstazi se nudi kao ispred trafike i prosto nije čudo da se estrada drogira. To je uvek radila ali se to svesno krije kako nebi podlegli kritici javnosti.

  • Dr-a-GAN

    21. avgust 2015 | 15:18

    I šta? Sada je on odkrio Ameriku?

  • Балканска-Правила

    21. avgust 2015 | 16:18

    Исти Ален из два и по мушкарца :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA