Interpol juri verenicu zvezde "Granda"! (FOTO)

Iz budvanske policije su potvrdili da je Sloba Vasić podneo prijavu protiv bivše verenice zbog fizičkog napada

  • 8

Vest da je Sloba Vasić navodno tukao svoju verenicu Valentinu Vučičević u Budvi, iznenadila je sve, a sada je usledio novi šok - pevač je protiv Valentine podneo prijavu i tvrdi da je ona njega fizički napala, zbog čega crnogorska policija želi da ispita Vučičevićevu!

ČUPAO ME JE ZA KOSU I MALTRETIRAO: Pevač "Granda" udario verenicu, a onda mu je ona žestoko uzvratila?!

Prema pisanju "Blica", iz budvanske policije su potvrdili da je Vasić 18. avgusta podneo prijavu protiv bivše verenice zbog fizičkog napada. Budući da je Valentina u međuvremenu otputovala iz Crne Gore u potrazi za njom je angažovan i Interpol, odnosno Nacionalni centralni biro u Podgorici koji srpskoj policiji treba da uputi zahtev za saslušanje Vučičevićeve.

Da podsetimo, nakon incidenta u "Vili Manojlović", pevač "Granda" je demantovao da je fizički nasrnuo na Valentinu i tvrdi da njih dvoje odavno više nisu u bilo kakvom odnosu.

Dodatnu konfuziju je unela i činjenica da je Valentina u roku od nekoliko dana dala dve potpuno različite izjave - nakon priče da ju je Vasić napao, ona je ispričala da to nije tačno i da je "Sloba nije ni dotakao".

Šta se zaista dogodilo 14. avgusta u Budvi, utvrdiće policija.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA