I UNA GRUJIĆ progovorila o svom odnosu sa ACOM LUKASOM

Plejboj zečica oglasila se povodom informacija da je navodno kriva za razvod pevača

  • 5
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Aca Lukas se razvodi od svoje supruge Sonje Vuksanović, a kako pojedini mediji pišu, za to su navodno krive starlete koje su se hvalile poznanstvom sa pevačem. Posle Mace Diskrecije, oglasila se i Una Grujić, koja je pominjana u tom kontesktu.

- Sigurna sam nisam ni prva ni poslednja kojoj je Lukas slao poruke. Znamo se nekoliko godina, sretali smo se po diskotekama. Ugovarali smo poslovnu saradnju, ali do toga nije došlo. Posle me je zvao kod njega u stan na kafu - rekla je Una za "Blic", a nešto kasnije dodala:

Foto: Promo Foto: Promo

-Lukas mi je predložio da dođem u njegov stan, što sam odbila, jel se ne poznajemo dovoljno dobro. Tada je nastala frka, Sonja ga je izbacila iz kuće. Čak sam bila spremna da me neko od njih dvoje pozove nakon toga, ali se to nije dogodilo - zaključila je ona.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Smesno@

    23. avgust 2015 | 16:50

    A ti postena i fina, jos jedna budala zeljna paznje....

  • JESTE

    23. avgust 2015 | 18:36

    Jeste sad su sve spavale sa Lukasom i ja sam isto, sto ne ostave coveka na miru nego vide 'sacu izdjem u novine' pa daj malo da slazem, a one sve postene pa po novinama pise skim su spavale, i ovi sto popisuju stanovnistvo slobodno ne moraju da se muce nego ih pitaju da naprave spisah osoba sa kojim su bile i resen problem.

  • ELJA

    24. avgust 2015 | 10:37

    Sta ta una ima da prica kad svi znamo ko je i sta je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA