Danijel Krejg: Bond je pijanac

Britanski glumac u intervjuu za "Hafnington post" govorio o ulozi agenta 007 koja ga je proslavila

  • 0

Glumac Danijel Krejg stao je u odbranu neobičnog partnerstva Džejmsa Bonda i pivske kompanije "Hajniken", rekavši da je reč o "tužnom", ali neophodnom delu snimanja visokobudžetnog filma.

- Imamo veze sa brojnim kompanijama kako bismo mogli da snimimo film. Jednostavna činjenica je da bi bez njih to bilo nemoguće. To je tužno, ali je tako - rekao je Krejg na setu svog novog filma "Skajfol", 23. filma o Džejmsu Bondu.

- Dobra stvar kod Bonda je što je on pijanac. Uvek je to bio, to je deo njega, dobar ili loš. Popiti pivo nije toliko loše, u filmu se ispostavilo da je to ''Hajniken' - rekao je glumac "Hafington postu".

On je dodao da se oko piva podigla velika buka, ali da film nije samo to. - Nismo se prodali potpuno, obećavam.

Govoreći o saradnji sa oskarovcem Semom Mendesom, Krejg je rekao da je zapravo on bio taj koji ga je "regrutovao".

- Nisam znao da ne smete da odete do ljudi i jednostavno ih pitate. Bio sam na nekom okupljanju sa Semom i jednostavno sam ga pitao da li je zainteresovan - rekao je Krejg.

- On je onda stupio u kontakt sa producentima i tada je sve krenulo.

Krejg, koji prema mišljenju mnogih deluje prilično uverljivo kao britanski tajni agent, otkrio je i svoj režim treninga za ulogu, ali i kako izgleda njegov radni dan.

- Ustajem oko sedam, počinjem sa radom u osam. Radimo do pola devet uveče. Potom sam 40 minuta u teretani i onda se sručim u krevet - rekao je Krejg.

Na pitanje kako se oseća na kraju dana, Krejg odgovara: "Smlaćeno".

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA