Emilija Kežman: Mateja me vara godinama, sa Marinom je dugo u vezi!

Dosta mi je Mateje, ne mogu da trpim njegove ljubavnice i javna poniženja, javnu bruku i da se pritom on pretvara kako je najpošteniji na svetu, otkriva Kežmanova supruga

  • 3

Posle 12 godina braka i troje dece, Emilija, supruga poznatog fudbalera Mateje Kežmana rešila je da se razvede. U izjavi za magazin "Star" supruga kontroverznog fudbalera otkriva "prljav veš", navodi da je Mateja vara već godinama i tvrdi da je on već dugo u vezi s pevačicom Marinom Tadić. Inače, fudbaler je u intervjuu za magazin "Stori" potvrdio da se razvodi, ali da je sa suprugom u dobrim odnosima.

- Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pritom on pretvara kako je najpošteniji na svetu - poverila se pre nekoliko dana Emilija našem izvoru. Kako saznajemo par ni Uskrs nije proveo zajedno. Ona je sa troje dece - ćerkom Aleksandrom i sinovima Lazarom i Jakovom otišla kod roditelja u Pirot, dok je fudbaler ostao u Beogradu i bio sam na ručku kod svojih.

Njihov brak već godinama nije kako treba, ali za Emiliju je sve nepodnošljivo postalo otkako su se pre tri godine vratili u Srbiju. Kako naš izvor tvrdi, Mateja je svoju ženu varao još dok su bili u inostranstvu, ali u Beogradu je sve postalo bizarno - ljubavnica je čak došla u njegovu kuću.

- Kežmanova žena će podneti zahtev za razvod. Ljubavnica je bilo pre Marine Tadić, ali je do sada ćutala. Pevačicu je predstavljao kao svoju drugaricu, a njih dve su se prošle godine srele u jednom tatoo centru. On ih je upoznao  i dok mu se supruga tetovirala, on je sedeo sa Marinom. Pevačica je to iskoristila kako bi pričala kako je sa Emilijom dugogodišnja prijateljica.

Naš izvor otkriva i da bračni par živi u istoj kući, ali da spavaju u različitim sobama. Kežman je skoro završio gradnju luksuzne zgrade na Dedinju sa apartmanima, ali tamo se nikad nisu uselili. Dok on pokušava da taj objekat proda, porodica živi na Senjaku u iznajmljenoj kući. Emilija se poverila našem izvoru kako se oboje trude da deca ne primete kako nisu u dobrim odnosima.

- Mateja pije i preko dana i uveče i to jako loše utiče na njega. Od alkohola postaje nasilan - prokomentarisala je Matejina supruga našem izvoru kada je na naslovnim stranama osvanulo da ga je saobraćajna policija zaustavila i našla mu 1,3 promila alkohola u krvi, zbog čega je priveden na trežnjenje.

Iako je u nedavnom intervjuu za "Eksluziv" Mateja izjavio da nema problema sa suprugom kada je reč o izlascima, stvar se očito otrgla kontroli. Žena zna za njegove incidente po noćnim klubovima, pošto su joj više puta javili kako se Kežman grli i ljubi sa nekim devojkama.

- Prethodnoj ljubavnici Kežman je kupio čak i stan, lokal i kola. Ta veza je trajala par godina. Vuklo se dugo i ta devojka je bila i kod njih u kući. Dolazila je na vrata i pretila Emiliji. Mateja je sa njom posle raskinuo, ali je žena nastavila da preživljava šokove svakodnevno. Ona se mlada udala za njega, htela je mir, spokoj i normalan brak i ljubav do kraja života. U početku je izgledalo da joj se san ostvario, ali posle je sve pošlo po zlu. Ovo što joj se dešava ne može da podnese i zato želi da se izvuče iz svega. Ona je vrlo razumna žena i veoma tolerantna, ali Mateja je otišao predaleko. Više neće da mu dozvoli da pravi budalu od nje koja je majka njegove troje dece, a istovremeno se predstavlja kao vernik i uzoran muž - završava naš izvor.

Kežman je u intervjuu za "Stori" potvrdio da se razvodi, ali da sa Emilijom ima prijateljski odnos, prvenstveno zbog dece. On je takođe naglasio da mu smetaju insinuacije o navodnim aferama.

- Ne postoji zapravo konkretan problem, više je to stvar sticaja okolnosti i to ne trenutka, sadašnjeg trenutka, već činjenice da sam poslednje četiri godine živeo sam. Nas dvoje se papirološki nismo razveli. A taj papir je u životu najmanje bitan. Poenta je da mi već dve godine nemamo stvarno nikakav emotivni život što se tiče naših supružničkih odnosa - kaže Kežman, i tvrdi da trenutno nema devojku.

(A. V. / Star / Foto: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vagabu

    19. april 2012 | 21:08

    Kakva je to seljacina.. da ne verujes.. A cenio sam ga kao fudbalera.. Ispade da je slajm.. Kretencina..

  • bratBing

    19. april 2012 | 21:12

    Zvao ju je Emily sve dok mu nije ponestalo para i dok se nije vratio u Beograd, Od tad Emily zeli razvod.

  • Ma Daj

    23. jun 2013 | 15:26

    Koja seljanka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA