DOLIJAO BARBA: Vlado Georgiev se ženi?!

Pevač je nedavno obnovio vezu sa menadžerkom Irenom Market i par uskoro planira venčanje

  • 0

Vlado Georgiev uskoro staje na ludi kamen. Poznati kantautor se pomirio sa bivšom devojkom i menadžerkom Irenom Market i njih dvoje planiraju svadbu u skorije vreme.

- Ovo pomirenje nije ni nalik prethodnim, Irena i Vlado su shvatili da su stvoreni jedno za drugo čim stalno obnavljaju vezu. Planiraju da se venčaju u bliskoj budućnosti - kaže sagovornik "Pressa" i otkriva kako su se poznati muzičar i njegova bivša devojka pomirili.

- Irena i Vlado su sa prekidima bili zajedno više od sedam godina. Spojio ih je posao, a potom su uplovili u romansu. Ona je dugo bila njegov menadžer, vremenom se rodila ljubav, ali nikada javno nisu priznali da su u vezi. Irena mnogo voli Vladu i patila je svaki put kad su raskidali. Bila je na njegovom koncertu za Dan zaljubljenih, a na zabavi koju je upriličio za prijatelje i partnere nakon nastupa delovala je izgubljeno. Verovatno su se pomirili pre mesec dana, kada ju je Vlado pozvao da čuje pesme na kojima naporno radi za novi album - otkriva izvor.

(Izvor / Foto: Pressonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA