GRAND FESTIVAL: 20.000 evra pobedniku!

Za folk festival prijavljeno čak 350 pesama, od kojih će se 55 takmičiti od 23. - 27. aprila na velikoj sceni Granda

  • 0

Za četvrti Dijet plus Grand festival, koji se održava 23. - 27. aprila, prijavljeno je 350 kompozicija, od kojih je na kraju 55 zaslužilo da se nađe u takmičenju. Zanimljivo je da će na najvećem narodnjačkom hepeningu u Srbiji biti izvedeno čak devet dueta.

Na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali Lepa Brena, Saša Popović, Žika Jakšić i ostali čelnici Granda najavljeno je da će pobednik dobiti 20.000 evra, drugoplasirani pola od toga, treće mesto će biti nagrađeno sa 5.000 evra, a svi do sedmog će dobijati za po hiljadarku manje. O kvalitetu izvedenih numera odlučivaće žiri sastavljen od 16 pevača, kompozitora, voditelja i novinara, a 17. glas biće glas publike, koja će svoje favorite bodriti putem SMS glasova.

Svake kvalifikacione večeri u finale će proći po sedam kompozicija, a veliko finale je u petak, 27. aprila. Te poslednje večeri biće čak 21 član žirija, među kojima je i sud publike.

Uz glavne nagrade, biće dodeljene i nagrade od po 5.000 evra za najbolji scenski nastup, kao i za najviše glasova publike.

Prošlogodišnji pobednik bio je Milan Topalović Topalko.

(A. V. / Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA