Telegraf vas vodi na specijalnu projekciju filma Zlokoban 2 (FOTO)

Troje najbržih čitalaca koji pošalju mail na karte@telegraf.rs, osvojiće po 2 karte za specijalnu projekciju filma, koja je zakazana za četvrtak 3. septembra. U mailu je potrbno da navedete ime i prezime i broj telefona.

  • 0

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine! „Zlokoban 2“ je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine. Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, zli duh Bagul nastavlja da traži žrtve i teroriše porodice.

Foto: Promo Foto: Promo

„Zlokoban 2“ je uzbudljiv američki horor koji nikako ne bi smeli da propustite u bioskopskim salama od 3. septembra.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, Kortni (Šanin Sosamon) odvodi devetogodišnje blizance Dilana i Zaka Kolinsa (u pravom životu blizanci - Robert i Dartanian Sloan) na seosko imanje u Ilinois.

Foto: Promo Foto: Promo

Posed je dovoljno izolovan i šanse da ih pronađe Kortnin suprug Klint (Li Koko) su minimalne. Zaštitnički nastrojena majka blizanaca nije ni svesna da se nalaze u ruralnoj kući u kojoj ih zli duh Bagul iz dana u dan prati...

Foto: Promo Foto: Promo

Bivši zamenik šerifa (Džejms Ranson) je u sada privatni detektiv, koji odlazi u Ilinois sa namerom da spali kuću i na taj način okonča Bagulov lanac smrti.

Foto: Promo Foto: Promo

Na imanju zatiče Kortni i blizance, koji su u istovremeno u opasnosti od Klinta i Bagula. Kortni i detektiv nisu svesni da su duhovi dece iBagul već počeli da opsedaju Dilana sa uznemirujućim kućnim filmovima...

U glumačkoj postavi su Šanin Sosamon, Džejms Ranson, Roberta i Dartanijan Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA