BATINE: Nokautirana Plejboj zečica!

Laru Kozliček, hrvatsku Soraju, pretukao tamošnji biznismen, kada je pokušala da ga spreči da je tokom fotosešna uslika mobilnim telefonom

  • 0

Plejboj zečica Lara Kozliček povređena je nakon fizičkog obračuna sa vlasnikom kompanije Tubišta Ronaldom Angermilerom, prenosi Glas Istre. Incident se desio u ponedeljak poslepodne, za vreme fotosešna.

U obračunu su učestvovale četiri osobe. Kozličekova tvrdi da je do sukoba došlo zbog fotografija koje je biznismen snimio tokom fotosešna, pri čemu je mobilni telefon bio uperen u drugu devojku, a ne u zečicu iz Pule.

- Doznala sam da je mobilni telefonom fotografisao jednu od devojaka tako da sam otišla do njega i tražila da ih izbriše, jer bi u slučaju objave tih slika mogla imati problema s poslovnim partnerima. Kad mi je kazao da nema nikakve fotografije, odgovorila sam mu da sam prisiljena podneti tužbu protiv njega. On me tada gurnuo na pod, a kad sam ustala, udario me punom šakom u lice, usled čega sam se ponovno srušila na tlo - rekla je "hrvatska Soraja".

S druge strane, Angermilerova priča je drugačija.

- U svađi sam je gurnuo, a ona me udarila u glavu, te sam joj refleksno vratio. Očito je bila hrabra, jer su iza mene bili njeni prijatelji koji su me kasnije napali - izjavio je preduzentik.

Lara Kozliček ima 21 godinu i bila je "Plejmejt" zečica za decembar 2011. godine.

(izvor: Index.hr / foto: Playboy.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA