Nagradni FOTO-KONKURS ''LETNJA AVANTURA''!

Leto se približilo kraju! Blitz Film, portal Telegraf i rafting klub Brunoraft vam omogućuju da naredno leto 2016. godine počnete na uzbudljiv filmski način. Povodom premijere filma LETNJA AVANTURA: NOVA GENERACIJA organizujemo nagradni konkurs.

  • 0

Pozivamo sve zainteresovane da nam do petka 11.09 pošalju jednu svoju fotografiju sa prošlog letovanja na mail: fotokonkurs@telegraf.rs. U mailu je potrebno navesti ime, prezime i broj telefona. Sve pristigle fotografije biće objavljene na portalu Telegraf.rs a fotografija koja bude imala najviše lajkova osvaja vrednu nagradu: Rafting rekama Ibrom ili Limom za dve osobe koji obezbedjuje rafting klub Brunoraft. Prvih desetoro koji se prijave osvajaju po dve karte za film.

Očekujemo vaše prijave!

Foto: Promo Foto: Promo

A do tada vas pozivamo da pogledate ovu urnebesnu komediju i možda dobijete neku ideju za naredno leto.

Porodica Grizvold je krenula u novu avanturu i verujte nam...pa neće proteći baš po planu...

Ovoga puta sada odrasli Klarkov sin, Rasti, svoju porodicu vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smešnih nezgoda!

Foto: Promo Foto: Promo

LETNJA AVANTURA je prava poslastica za kraj ovog vrelog leta koje će vas pripremiti za novu filmsku sezonu i sigurno ostati u pamćenju kao najveća ludorija leta 2015. godine!

Nadajući se kako će zbližiti svoju porodicu i ponovno proživeti svoj odmor iz detinjstva,sada sa svojom decom, odrasli Rasti Grisvold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi.

Odmah je jasno da se stvari neće odvijati baš onako kako su planirali...

Glumačka podela ovog filma je tek impozantna: Ed Hems i neodoljiva Kristina Aplgejt u glavnim ulogama, a u podeli su i vreli Kris Hemsvort , Lesli Man i Čevi Čejs!

USLOVI KONKURSA:

Rafting ture su dostupne od naredne sezone (maj 2016 godine). Dobitnici će biti pozvani od strane organizatora raftinga (klub Brunoraft) kada se bude skupila prva grupa od ukupno osmoro ljudi za organizaciju spusta niz reku. Dobitnicima će biti ponudjeno ukupno tri termina (svaki kada se formira nova grupa).

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA