NAJMRAČNIJA LEPOMIROVA GEJ TAJNA: Pročitajte njegovu seksi prepisku sa transseksualcem (FOTO)

Ovo je Bakić pisao pevačici Nataši Mazi: Dušo, nema te* Samo tebe hoću* Odvalio bih te jako*

  • 6

Budući da je Lepomir Bakić privukao veliku pažnju svojim pojavljivanjem na "Farmi", verovatno će sve šokirati njegova SMS prepiska sa transseksualnom pevačicom Natašom Mazom, koja je rođena kao muškarac Nebojša Kornesko i koja je pre osam godina promenila pol i postala žena!

ZAŠTO JE KRIJE? Kada vidite kakva BOMBETINA je Lepomirova devojka, ostaćete bez teksta (FOTO) (VIDEO)

U mailu koji je poslala redakciji Telegrafa Maza tvrdi da je revoltirana Lepomirovim moralisanjem na "Farmi" i zbog toga je, kako kaže, odlučila da javnosti otkrije pravu istinu o njemu.

- Ako neko u svom predstavljanju kaže da hoće da "brani čast i ugled srpske porodice", onda bi takva osoba trebala u skladu sa tim i da se ponaša! Naime taj isti Lepomir Bakić me je godinama unazad spopadao i slao poruke eksplicitne sadržine, čak i nudio novac za seks! U početku mi je to bilo simpatično i ponekad sam se šalila sa njim ali kako je vreme odmicalo počelo je da mi smeta, naročito onog trenutka kada sam saznala da je on ljubitelj trans osoba i da je koristio usluge svih poznatih trans dama u gradu. O njegovim sportskim uspesima a i o fizičkom izgledu imam samo reči hvale - izjavila je Maza koja je dodala da svoje tvrdnje može da dokaže uz pomoć  poruka koje joj je Lepomir slao prethodnih godina.

Naravno, sve ove poruke treba primiti sa rezervom, jer uvek je moguće da se iza mejla koji navodno pripada Nataši Mazi, krije neka sasvim druga osoba. Takođe, uvek treba imati u vidu da neko, možda na ovaj zlonameran način želi da naškodi Lepomiru Bakiću.

A šta je prava istina, i ko zaista stoji iza ovih SMS poruka, saznaćemo tek kada Lepomir izađe sa "Farme".

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

 

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA