NIKAD NE BISTE POGODILI: Lepomir pokazao šta mu je devojka poklonila pre njegovog ulaska u "Farmu"! (FOTO)

Fitnes šampionka Milica Kalinić je zgodnog učesnika rijalitija iznenadila pre početka šoua

  • 14

Učesnik rijalitija "Farma", popularni gologuzi policajac Lepomir Bakić, otkrio je šta mu je devojka Milica Kalinić poklonila pred njegov ulazak u šou.

Fitnes bikini šampionka ispratila je zgodnog Lepomira u rijaliti,i tim povodom mu donela poklon. Naime, Milica je znala da Bakić voli da ide u Hram Svetog Save, pa je otišla tamo i kupila mu narukvicu, sa kojom se on pohvalio.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Tom prilikom fitneš šampionka je pitala Lepomira da li će joj ostati veran na "Farmi", međutim, on nije bio spreman da joj obeća tako nešto, jer kako on kaže, ko može da odbije dobru ribu ako mu se ponudi.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nerah_88

    4. septembar 2015 | 22:21

    Sa ovom izjavom,kao i sa milion predhodnih,Lepomir je opet uspeo da dokaže i pokaže koliki je čovek,kada njegovu sreću čine male stvari,a da te stvari nisu primarno vezane za novac!Kada uperedite fizički izgled Lepomira i Kristijana,iz aviona možete uočiti ko je bolje brađen i fizički spremniji.Kristijan načini 10 koraka i odmah se zadiše!Kada se uporedi vaspitanje,nivo obrazovanja,elokvencija i inteligencija,pobeda opet ide u ruke Lepomira!Lepomir je Miloš Obilić, XXI veka!Hrabri Don Kihot!Pravi kosovski božur!

  • Nada@

    5. septembar 2015 | 09:39

    Vernost mu je jaca strana. :-)

  • Coa

    5. septembar 2015 | 15:55

    Nerah 88 imas li ti oci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA