NIKOLA KOJO KAO TITO: Pogledajte trejler za "Hiljadarku"! (FOTO) (VIDEO)

Svečana beogradska premijera komedije snimane u Banovićima biće 17. septembra u bioskopu "Cineplexx UŠĆE Shopping Center"

  • 0

Komedija "Hiljadarka", koja je okupila glumačku ekipu sa prostora bivše Jugoslavije, biće premijerno prikazana 17. septembra (20) u bioskopu "Cineplexx UŠĆE Shopping Center", a prethodiće joj svečana projekcija 10. septembra u Banovićima, gde je ceo film i snimljen.

Branislav Trifunović, Aida Bukva, Nikola Kojo kao Tito, Mima Karadžić, Moamer Kasumović, nama najpoznatiji kao Damir iz serije "Lud, zbunjen, normalan", Slaven Knezović, Vanesa Glođo, Željko Pervan, samo su neka od brojnih glumačkih imena koja se pojavljuju u novoj komediji reditelja Nenada Đurića.

"Hiljadarka" je imala pretpremijeru imao na 21. "Sarajevo Film Festivalu". Reakcije kritike i publike posle projekcije su bile i više nego pozitivne, dok je glumica Aida Bukva, koja u filmu tumači glavni ženski lik, izjavila je da je jako ponosna što je deo ovog ostvarenja.

Glavni lik filma je mladić Atif Kurtović prvi put u životu silazi u rudarsku jamu, kako bi nastavio tamo gde je njegov sada penzionisani otac stao, i postaje rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina se ubrzo u potpunosti menja kada bude izabran za lice koje će krasiti najvredniju novčanicu u iznosu od 1.000 dinara (tzv. "hiljadarku"). Tako će se Atif ubrzo naći na putu za Beograd gde će ga Titov lični fotograf uslikati i tako postaje deo istorije.

Foto: Promo Foto: Promo

U priču uskoro ulazi i mlada devojka čiji nadimak nije slučajno "Hiljadarka", u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. Kada Tito najavi svoju ličnu posetu Atifovom rodnom gradiću, za sve junake ove priče počinje avantura koju će pamtiti do kraja života.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA