BIĆE FRKE: Lepomir otkrio najveću Kristijanovu tajnu iz zatvora! (FOTO)

- On je samo ćutao, nije ni reč progovorio, a ja ću tek da mu kažem šta znam - uverava Bakić

  • 40

Jedan od najpopularnijih učesnika Farme, bodiblder Lepomir Bakić u rijalitiju je kovao plan kako da razotkrije Kristijana Golubovića, te je izneo tvrdnje da zna sa kim je on proveo dve godine u zatvoru.

IMAM IQ 158, ZA DVA VIŠE OD AJNŠTAJNA: A tek da vidite šta je još Kristijan odvalio pred Majom!

Lepomir je Maji Nikolić pričao kako je Kristijan reagovao kada mu je pomenuo cimera, ističući da je od straha samo ćutao.

GOGA ULAZI U FARMU DA ZAVEDE KRISTIJANA: Evo koliko para će dobiti! (FOTO)

- Je l‘ se sećaš kad sam ga juče pitao da li zna ko je Milan Lukić i da li je ležao sa njim dve godine u zatvoru. On je samo ćutao, nije ni reč progovorio, a ja ću tek da mu kažem šta znam. Sledeći put ću mu reći: "U ‚Zabeli pričaju da si veliki akademik i književnik, napisao si tri knjige".

Bakić je nastavio:

- Znaš kako će da se napumpa, a onda ću da mu kažem: "Napisao si tri dela". Prvi deo "Ja", drugi deo "Ja plus" i treći "Ja plus ja" - rekao je, očigledno aludirajući na to da se Golubović plaši Lukića, nekadašnjeg vođe formacije "Beli orlovi".

Foto: Promo Foto: Promo

Kada je Lepomir Maji objasnio kako će da provocira Kristijana, razgovoru se priključila Gabrijela Pejčev.

- Mogla bih ja da ga isprovociram da me napadne, pa da vidimo kako će da se ponaša - rekla je seksi Bugarka.

KAD FARMERI IGRAJU MASNE FOTE: Evo ko je olizao Kristijana, a koga je dohvatila Maja! (FOTO)

Lepomir se nadovezao:

- Raskrinkaću ga ja kakav je prema ženama, pa da vidimo njegove fazone "ljubim ruke" i tako to - zaključio je Bakić.

Printskrin: YouTube/Happy Tv Printskrin: YouTube/Happy Tv

Maja je, ipak, posavetovala Gabi da bude fina prema Goluboviću

- Ne zameraj se ti njemu i šta god kaže, ti iskuliraj. Ne može ti on ovde ništa, on se samo folira, ali bolje budi fina - zaključila je Nikolićeva.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalan

    7. septembar 2015 | 17:45

    Imao sam na selu jednog petla koji je samo setao i sepurio se... Na kraju su ga i koke kljucale. Bakicu ti si ovaj petlic.

  • KRISTIJAN GOLUBOVIC

    7. septembar 2015 | 13:43

    Taj Lepomir lupeta gluposti,kao sto sad vidite Kristijana u Farmi takav je bio i u zatvoru ali i na slobodi,nikoga nije dirao i maltretirso ali nije dao na sebe,sa Milanom Lukicem nije bio u sukobu vec u korektnim odnosima jer Kiki je takav on se ne boji nikoga pa ni Milana Lukica,ovde na Farmi se radi svim silama da se KRISTIJAN GOLUBOVIC izazove na fizicki obracun i bude izbacen sa Farme a zna se da je najveci Favorit i da ce osvojiti glavnu nagradu i ceka ga pomilovanje a onda nastavlja sa promocijom po medijima jer je najveca atrakcija Srbije a nama su potrebne zabave i smeha radi bega od svih problema

  • Bratislav

    7. septembar 2015 | 15:19

    Igrom slucaja i ja sam bio sa kristijanom u zatvoru u solunu mada nisam nikaki kriminalac ali su ga se bojali avi bugari .rumuni .grci a albance da ne pricam verujte mi nisu smeli da mrdnu cim su culi da dolazi kristijan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA