GOGA ULAZI U FARMU DA ZAVEDE KRISTIJANA: Evo koliko para će dobiti! (FOTO)

Sekulićevu očekuje i posebna nagrada ukoliko uspe da "slomi srce" Goluboviću

  • 15

Pevačica Goga Sekulić ulazi u "Farmu" u subotu, sa specijalnim zadatkom - da zavede Kristijana Golubovića, a za tri nedelje boravka u rijalitiju dobiće veliki honorar. 

BIĆE FRKE: Lepomir otkrio najveću Kristijanovu tajnu iz zatvora! (FOTO)

Folkerki će, kako saznaje Informer, biti isplaćeno čak 20.000 evra. Za to vreme će morati da se što više zbliži sa "žestokim momkom", a ukoliko uspe, dobiće i specijalnu nagradu od produkcije.

Goga se na Farmi neće boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra. Sekulićevoj ova uloga ne bi trebalo teško da joj padne, s obzirom da joj je jedan od najboljih prijatelja Duško, rođeni brat Darka Šarića.

Sekulićeva nije imala posebne uslove za ulazak u šou.

Tražila je da joj u svakom trenutku bude na raspolaganju kupatilo iz gazdine sobe, da ne bi morala da se kupa u buretu - navodi izvor dnevnog lista.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica je, podsetimo, 2007. godine učestvovala u "VIP Velikom Bratu".

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jojo

    7. septembar 2015 | 16:21

    Pokušavaju na sve načine svi da unište Kikija i da ga predstave kao zlo, a to im nikako ne polazi za rukom, jer čovek to nije. Ne daj se Kiki.

  • mitka

    7. septembar 2015 | 13:37

    Jao,na sta lici...pa,koga ona moze da zavede?

  • Lela

    7. septembar 2015 | 12:59

    Goga ulazi..skoro je bio tekst da je resila da ode u Manastir,verovatno je u međuvremenu shvatila sta su manastiri i da to nisu objekti za reality shou programe..jbg to je Goga..sad mi nije jasno kako neko ko se predstavlja kao veliki "Cernik " pristaje da udje na Farmu ne bi li zavela dotičnog gospodina..da bas u duhu vere i religije koju nosimo u sebi.Stvarno ste smesni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA