BOJIM SE DA ĆU OSTATI INVALID: Dramatična ispovest Danijele Vranić!

- Svakodnevno sam na fizikalnoj terapiji, imam lekove koje moram da pijem. Ne mogu normalno da se krećem od jakih bolova - priča pevačica

  • 5

Pevačica Danijela Vranić, koja je 22. juna zadobila ozbiljne povrede u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, kaže da je veoma uplašena jer lekari nisu sigurni da li će se u potpunosti oporaviti.

Ona je u početku mislila da je u toj nesreći nadomak Beograda prošla s lakšim povredama, ali zbog napukle ključne kosti i povređene kičmo gotovo da ne može da stane na noge.

- Nisam baš dobro. U nekim momentima se plašim da ću ostati invalid. Svakodnevno sam na fizikalnoj terapiji, imam lekove koje moram da pijem. Ne mogu normalno da se krećem od jakih bolova ali kad uzmem terapiju ide to nekako - priča Danijela i dodaje da ju je strah što vreme više prolazi jer njen oporavak ne ide po planu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odmah su ustanovili da mi je napukla ključna kost, ali mi je sem nje stradala i kičma. Posle dva i po meseca bi trebalo da budem kao nova, ali nisam. Ne mogu da kažem da se nisam uplašila. Nije mi svejedno. Imam fiziterapeuta koji mi pomaže, radi sa mnom da bi mi bilo lakše ali nema velikog pomaka. Potrebni su mi mir i spokoj, verujem da će bolji dani doći - zaključila je Vranićeva koja je zbog zdravstvenih problema morala da otkaže sve nastupe.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zexs

    8. septembar 2015 | 14:08

    Zelim ti brz i uspjesan oporavak nisi zasluzila to sto ti se desava u zadnjih par godina . Nek te cuva dragi bog

  • Sms

    8. septembar 2015 | 16:01

    Zelim ti sve najbolje brzi i uspesan oporavak i povratak i skori povratak na estradu.o

  • Luna

    10. septembar 2015 | 10:56

    Brz i uspesan oporavak i sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA