Njene ogromne grudi svuda stižu 5 minuta pre nje! (FOTO)

Iza nas je još jedna nezaboravna noć u klubovima, kafanama, splavovima, a sve što vas zanima o žurkama u srpskoj prestonici, možete da pronađete na sajtu beogradnoću.telegraf.rs

  • 2

Seksipilne lepotice su i minule noći davale štimung ludoj zabavi do zore po brojnim klubovima, splavovima i kafanama Beograda.

 

Foto: Beogradnocu.com

Foto: Beogradnocu.com

 

Na portalu Telegraf, u okviru sajta Beograd noću, možete videti šta se dešavalo u najpopularnijim klubovima u srpskoj prestonici, kao što su “Freestyler”, “Shake ‘n’ Shake”, “River“, “Club 94“, “Sindikat”, “Hot Mess”, “Port by Community”, ”Molti Baci”, ”Povetarac”, “Divljina”, “Terassa”, “Tramvaj Pub”, “Čorba Kafe”, “Hram”, “Summer Stage BitefArtCafe” .

 

Foto: Beogradnocu.com

Foto: Beogradnocu.com

 

Veoma zanimljivo je bilo i u kafanama “Na Vodi Kafana”, “Bard”, “Bašta Gaučosa”, ”Fensi kafana”, “Konoba Akustik”, “Još Ovu Noć”, “Još Jedno Sokače”, “Korčagin”, “Limun Žut”, “Jazbina” i drugim nezaobilaznim stanicama za noćni izlazak.

 

Foto: Beogradnocu.com

Foto: Beogradnocu.com

 

Na našem portalu možete videti fotografije i žurke koje su obeležile prethodno veče a dalje, zna se! Lajk stranice, šer, a sledeći put se spremite za akciju.

 

Foto: Beogradnocu.com

Foto: Beogradnocu.com

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA