"Jutro sa Saletom" od 21. septembra na Top FM radiju

Emisija se realizuje uživo, u trajanju od dva sata, svakog radnog dana u nedelji

  • 2

U eri digitalnih medija radio i dalje drži svoju poziciju u prva tri najposećenija, pored televizije i interneta. Statistika pokazuje da radio u proseku svakodnevno sluša 80 odsto stanovništva u Srbiji, a poslednjih godina promenjen je samo način prenosa radijskog signala: sluša se preko TV-a, interneta ili mobilnih telefona.

Pored toga što je najbrži medij, naučna istraživanja govore o značajnom uticaju koji se muzikom prenosi na slušaoce. Kao dodatak ovim tvrdnjama, precizirano je da je jutro najidealnije vreme za prenošenje audio poruka svih tipova.

Jutarnji šou "Jutro sa Saletom" koji se od 21. septembra emituje na radiju "TopFM" spojio je sve prednosti radija u jedan format.

Emisija se realizuje uživo, u trajanju od dva sata, svakog radnog dana u nedelji. Cilj emisije je da zabavi i edukuje slušaoce; prenese im pozitivnu energiju na početku dana, ali i informiše o najaktuelnijim informacijama.

Autor i voditelj "Jutro sa Saletom" je Aleksandar Sale Ilić, koji celoj emisiji daje lični pečat. Teme koje odabira za jutarnji program bliske su svakodnevnim i običnim pričama sa kojima se svi susrećemo, obrađuju se aktuelna društvena dešavanja.

On neguje interakciju sa slušaocima putem telefonskih uključenja i SMS poruka, a glavni slogan jutra je „la vita e bella“. Kako je to njegov moto i u privatnom životu, poruka koju šalje je utoliko upečatljivija i slušaoci to prepoznaju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. septembar 2015 | 22:43

    Super...nista bez Saleta i njegove emisije,ono sto je bilo sa Kilibardom Ivanom itd bezveze..Jutro sa Saletom je vrh navikli samo na njega i svako drugi je visak ..jedino nije Ana Klob.Mirovic:-) pozdrav i za nju

  • Sofija

    10. septembar 2015 | 12:49

    Jedva cekam da pocne....Ta kolicina pozitivne energija koju on salje dovoljna je da preguram ostatak dana na poslu :) Samo napred Sale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA