STRELJAĆU BRAĆU AKO SU GEJEVI! Najstariji sin Vasića šokirao sve! (FOTO)

- Bolje da se ne vraćaju kući ako su pe*eri - izjavio je Mile Vasić

  • 18

Mile Vasić, nastariji sin porodice Vasić koja učestvuje u "Velikom Bratu", kaže da ne veruje da su njegova braća Mika i Giba, kako neki pričaju, homoseksualci, a zatim otkriva šta će uraditi ako su ti tračevi ipak istiniti!

SAD ĆE DA SE USPAVA SA GUMICU: Zasmejaće vas do suza kako Vasići komentarišu seks Stefani i Ervina! (VIDEO)

- Čuo sam da pričadu svašta za Miku i Gibu, ali koliko ja znam, nisu gejovi. Ako saznam to, ću ih streljam odmah. Bolje da se ne vraćaju kući ako su pe*eri. Pa šta da radim sa njih, da ih uhvatim i je*em. Ne razumem ja to. Pa valjda je normalno da muško ima žena i da sa njom stvara porodicu, a ne da mi dovedu muž. Kako ti pe*eri misle da imaju decu? Ja imam ženu Helenu i sina Luku, i to mi je najvrednije u životu - izjavio je Mile Vasić koji priznaje da braću retko viđa i ne poznaje tako dobro.

Foto: Tv Prva Foto: Tv Prva

- Njih dvojica su rođeni u Nemačku i tamo su odrasli, a ja sam u Malu Planu. Nisam imao priliku da ih često videm, ali ću sada, dok su u "Velikom Bratu", bolje da ih upoznam. Čuo sam da oni misle da su najkulturniji od našu porodicu jer imaju nemački mentalitet, ali to nije tačno. I naše sestre Slađa, Tanja i Jovanka znaju za manire i lepo se ponašaju, kao i ja - zaključio je Mile.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA