"Miligram" poziva svoje fanove da zajedno naprave pesmu (VIDEO)

Na klipu koji je "Miligram" objavio na svom Fejsbuk profilu, predstavljena je ideja ovog benda kao i poziv da se počne zajednički rad na prvoj strofi "interaktivne" pesme

  • 0

"Miligram" poziva svoje fanove da zajedno preko društvenih mreža "interaktivno" učestvuju u kreativnom radu u studiju na stvaranju novog materijala. Idejni tvorac beogradskog benda "Miligram" i kompozitor svih pesama - Aleksandar Milić Mili, uveliko radi na novom albumu čiji se izlazak očekuje u novembru mesecu.

Novi album "Miligrama" po svojoj kompleksnosti i objedinjavanju gomile različitih muzičkih žanrova, što je i inače karakteristično za ovaj bend, svakako će biti pravo osveženje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sa željom da i dalje budu drugačiji, članovi "Miligrama" pozivaju svoje pratioce preko Fejsbuka da aktivno doprinesu tako što će se uključiti, zajedno sa Aleksandrom Milićem Milijem, u stvaranje nove pesme koja će se naći na novom albumu ovog benda.

Na klipu koji je "Miligram" objavio na svom Fejsbuk profilu, predstavljena je ideja ovog benda kao i poziv da se počne zajednički rad na prvoj strofi "interaktivne" pesme. Ostaje da sačekamo da vidimo kakva će pesma ispasti, kako će zvučati i kakve će sve ideje imati drugari sa Fejsa koji će se javljati sa svojim predlozima.

Snimak možete pogledati OVDE.

Ukoliko i vi želite da doprinesete kreiranju novog hita Miligrama ili saznate kako ide rad na novom albumu možete pratiti na oficijalnoj Facebook stranici Miligrama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA