VASIĆI ŠOKIRAJU: Rada u suzama otkrila na šta bi potrošila 100.000 evra!

Porodica koja je privukla veliku pažnju u rijalitiju "Veliki Brat" ima nesvakidašnje planove za slučaj da osvoji glavnu nagradu

  • 1

Porodica Vasić privula je veliku pažnju učešćem u "Velikom Bratu", a mama Rada je sada otkrila šta planira da uradi sa nagradom, ako pobede.

Ervin plakao ko kiša jer je mislio da je Stefani izbačena, a njena reakcija će vas oboriti s nogu! (VIDEO)

Na pitanje "Velikog Brata" na šta bi potrošila 100.000 evra, Rada se zamislila, a onda otkrila da bi prvenstveno obezbediloa blizance Miku i Gibu, pa u suzama rekla da joj je jedina želja da napravi njoj i Radetu grobnicu.

STRELJAĆU BRAĆU AKO SU GEJEVI! Najstariji sin Vasića šokirao sve! (FOTO)

Printskrin: Youtube/BALKAN REALITY Printskrin: Youtube/BALKAN REALITY

- Lično ja sam planirala, ako budemo imali tu sreću, nešto da uložimo u Miku i u Gibu, ovde u Srbiju da nešto imaju. Pošto smo mi u stanju da zaradimo i tamo parče leba, od danas do sutra. Ali njima bi ovde da obezbedimo da imaju neki lokal za salon. Kad bi mogli njih dvoje da izvučemo, to bi mi bilo najpreče - izgovorila je Rada, a onda zaplakala:

Printskrin: Facebook/Veliki Brat Printskrin: Facebook/Veliki Brat

- A za mene i za Radeta, pošteno ti kažem, ne tražim ništa i ne bi nešto mnogo tražila od moju decu. Tražila bih samo jednu grobnicu, ako bi moglo da se napravi. Oću groblje jedno lepo da imamo za nas dvoje, pošto moja deca su sva daleko, da ne bi bila njima na teret, da imamo naš grob. Meni ne treba druga kuća.

Foto: Tv Prva Foto: Tv Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA