Ekskluzivan video: Zavirite u novi film Ridlija Skota!

Marsovac: Spasilačka misija 3D od 1. oktobra u bioskopima

  • 0

Marsovac: Spasilačka misija 3D je jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, a studio 20th Century Fox je objavio novi insert iz filma!

Foto: Promo Foto: Promo

Snažna oluja prekinula je misiju na Marsu nakon čega su preostali članovi posade izgubili svaki kontakt sa astronautom Markom Vatnijem (Met Dejmon). Uprkos svemu, Vatni je preživeo, ali ostao je sam i napušten na neprijateljskoj planeti.

Foto: Promo Foto: Promo

Milionima milja daleko, NASA i tim internacionalnih naučnika neumorno radi da vrati “Marsovca” kući, dok njegova posada planira odvažnu, ako ne i nemoguću misiju spašavanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Film Marsovac: Spasilačka misija 3D je zasnovan na istoimenom bestseleru Endi Vira.

Foto: Promo Foto: Promo

Režiju potpisuje Ridli Skot, koji je okupio pravu zvezdanu glumačku ekipu koja uključuje Džesiku Čestejn, Kristen Vig, Kejt Maru, Majkla Penu, Džefa Danijelsa, Čivetela Ehiofora i Donalda Glivera.

Foto: Promo Foto: Promo

Na koji način je Mark Vatni (Met Dejmon) uspeo kasnije da pobegne sa Crvene planete, publika će biti u prilici da vidi već 1. oktobra u bioskopima širom zemlje.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA