Vlasti ljute na Šer zbog prodaje ključa grada Adelaide

- Vrlo sam razočaran. Mislio sam da će ključ od grada kakav je Adelaida za nju imati neku vrednost, ali očigledno da to nije tako, jer inače ne bi želela da ga se otarasi - rekao je bivši gradonačelnik Adelaide Stiv Kondous

  • 0

Zvaničnici australijskog grada Adelaide izrazili su razočaranje vešću da je američka pevačica Šer navodno stavila ključ tog grada na internet aukciju na sajtu eBaj, prenosi AFP.

Prodaju ključa, koji je Šer dobila kao priznanje za svoj nastup 1990. na Gran priju Formule 1, oglasio je korisnik koji se potpisuje kao "Autentično_Šer" i koji tvrdi da je pevačicin "lični pošiljalac", kao i da prodaje njene lične stvari. Ključ je do sada dostigao cenu od 19.700 američkih dolara.

Taj postupak uvredio je vlasti mirnog grada na jugu Australije, u kojem živi oko 1,2 miliona stanovnika, a gradonačelnik Adelaide Stiven Jarvud  izjavio je da je "izuzetno razočaran".

- Mora da je za nju veoma neprijatno ako prodaje ključ, jer joj je potreban novac - rekao je Jarvud za lokalni list.

Bivši gradonačelnik Adelaide Stiv Kondous, koji je Šer uručio ključ, podsetio je na to da je time poznatoj pevačici odato priznanje za njen nastup na Gran priju Formule 1 1990. godine, i zbog toga što je "dala mnogo harizme" celom događaju.

- Vrlo sam razočaran. Mislio sam da će ključ od grada kakav je Adelaida za nju imati neku vrednost, ali očigledno da to nije tako, jer inače ne bi želela da ga se otarasi - ocenio je Kondous.

- Ako nije želela da ga zadrži, trebalo je da ga vrati gradu - dodao je.

Na internet aukciji našli su se i obuća i odeća koju je Šer navodno nosila, kao i fotografija iz njenog privatnog vlasništva, na kojoj pevačica pozdravlja kraljicu Elizabetu II.

Šer (65) osvojila je nagrade Oskar i Gremi, a tokom svoje karijere prodala je više od 100 miliona primeraka albuma.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA