Koncert Sofije Knežević na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe-a

Mlada Sofija Knežević poznata još kao i Sofijazz je odlučila da nas obraduje i svrati do Beograda. Sofija će, 17. Septembra, nastupiti na letnjoj pozornici Bitefartcafe kluba, u 22h

  • 0

Kritičari širom sveta je nazivaju jednim od najupečatljivijih vokala nove generacije, sa neverovatnim muzičkim senzibilitetom i veoma istančanim zvukom.

Foto: Promo Foto: Promo

Sofija potiče iz mnogobrojne umetničke porodice i peva džez od svoje 3. godine. Završila je džez akademiju u Gracu, a trenutno živi i radi u Njujorku. Saradjivala je sa mnogobrojnim poznatim muzičarima medju kojima su Christian McBride, Wynton Marsalis, Terence Blanchard, Chick Corea, Jason Moran, James Moody itd.

Foto: Promo Foto: Promo

Dobitnica je nekoliko nagrada uključujući Tesla nagradu za dostignuća u muzici i Betty Carter Jazz Ahead za mlade performere i kompozitore. Pored nekolicine filmova za koje je pisala muziku Sofiju imamo priliku da vidimo i na platnu sa Andjelinom Džoli i Marinom Abramović u filmu Hermana Vaske-a ‘Balkan Spirit’. Sofija je takodje uključena u veliki broj humanitarnih organizacija,tako je i jedan od umetnika ambasadora koji predstavljaju Amazon Aid Foundation, Estee Lauder Breast Cancer Campaign i Celiac Youth of Europe.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 063.594.294 ili na www.bitefartcafe.com

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA