Ovako je Kristijan izgledao kad je bio mali! (FOTO)

Najpopularnijeg učesnika "Farme" u ovom izdanju još niste videli

  • 23

Popularni Kristijan Golubović ovih je dana itekako aktivan u rijalitiju "Farma 6", gde neprestano privlači pažnju gledalaca televizije Pink.

ONA JE KRISTIJANOV ANĐEO: Sve o Veri Golubović, ćerki najpopularnijeg farmera! (FOTO)

Kristijanova žena ima nešto da poruči Goluboviću! (FOTO)

Međutim, Kristijan nije uvek bio "opasan" momak, u šta će vas uveriti i fotografija koju su objavili njegovi fanovi na Fejsbuku, a koju do sada sigurno niste videli.

Ovaj slatki dečkić, sada jedan od omiljenih farmera, već na prvi pogled liči na "starijeg" Golubovića, naročito zbog očiju, a njegov široki i iskreni osmeh izmamio je samo pozitivne komentare.

Foto: Facebook/Farma6KristijanKikiGolubovic Foto: Facebook/Farma6KristijanKikiGolubovic

Kako se vama dopada mali Kristijan?

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuza

    17. septembar 2015 | 10:41

    Najjači su ovi sa komentarima dosta više ovog kriminalca :)) Pa braćo slatka ne gledajte i ne čitajte, ako vam je muka...tako ćete najlakše riješiti problem...imate national geographic časopise, pa izvolite...pa nije Kristijan na farmi u društvu književnika i naučnika,a ako ćemo pošteno on je gospodin za većinu ovih "regularnih" učesnika...

  • Eto

    17. septembar 2015 | 00:32

    Demian

  • Pera dileja

    17. septembar 2015 | 17:41

    Verovali vi meni ili ne, zatvor zna da od budale napravi coveka. Kad sam bio klinac sve sam nesto glumio, blam ovo, blam ono, necu to da radim, smeta mi ovo, sta me ovaj gleda, sad cu da ga nabodem i te fore. Kad sam zaglavio robiju i zavrsio u prdekani, imao sam vremena da razmislim o svemu, citao knjige, sam prao svoj ves na ruke, prijavljivao se da sljakam kako bi vreme brze proslo, shvatio da je lenjost mana, a ruzne reci izbacio iz svog recnika. Izasao, preselio se, postao moler, i mogu da vam kazem da u novom okruzenju vazim sad vec za kulturnog coveka lepih manira i vrednog radnika. Jedino umem da napravim ispad kad je Partizan u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA