Leontina tajno krstila ćerku, Filip izvređao nju i crkvu!

Leontina tajno krstila njihovu ćerkicu Luciju u Crkvi Svete Petke na Čukarici, Filip se na fejsbuku obrušio na bivšu ženu, njene prijatelje i crkvu

  • 3

Filip Pat isprozivao je na svom Fejsbuk profilu prijatelje svoje sada već bivše supruge Leontine Vukomanović, revoltiran što je ona tajno krstila njihovu ćerkicu Luciju, u Crkvi Svete Petke na Čukarici.

Poznati muzičar, koji se pre nekoliko meseci rastao od pevačice, pozvao je sve koji su prijatelji sa Leontinom da hitno nestanu iz njegovog društva FB prijatelja:

- Do sada sam bio jako tolerantan, a sada molim da svi oni koji su na FB prijatelji sa Leontinom Vukomanović, kasnije Pat, napuste moj profil u naredna 24 sata ili ću ja to lično da uradim. Hvala na razumevanju!

Filip je u trenutku ostavljanja ovog statusa bio u Zagrebu, a da je zbog nečega revoltiran moglo se naslutiti i nekoliko minuta ranije, kada je na indirektan način prozvao i Leontinu:

- Da ima Boga, kategorija "bivša žena" ne bi postojala! Bez imalo šale!

Vrlo brzo nakon ovog, usledio je još jedan FB status,u kojem se Filip obrušio i na SPC:

- Želim da me odmah izmeste iz Srpske pravoslavne crkve. Momentalno. Gde je šalter, pa da i to platim?!

Leontina Vukomanović nije na svom profilu odgovorila, niti je bilo kakvom rečenicom pokazala da je upoznata sa Filipovim statusima.

Poznati violinista u februaru ove godine potvrdio je da se nakon tri godine braka razvodi.

Pat je na svoj profil okačio i Džibonijevu pesmu "Šta će meni moja dica rić", a posebno je apostrofirao jedan stih iz ove pesme: "Nit' te volim, niti mrzim, ja te samo jasno vidim ovaj put!"

U izjavi za "Kurir", Filip je potvrdio razloge svoje ljutnje:

- Leontina jeste krstila Luciju u ponedeljak bez mog znanja! Kako i zašto, ne znam. Ne znam šta je tužnije, da li crkva koja krsti dete bez prisustva živog oca, koji se venčao u toj istoj pravoslavnoj crkvi kao pravoslavac, ili majka koja krsti dete bez znanja oca. Prosto je neverovatno dokle može da ide bezobrazluk moje bivše žene. Gde je tome kraj?! Zna samo ona i okruženje koje opravdava takve postupke. Svakako čestitam svom detetu krštenje - rekao je ljutito Pat.

(U. J.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • h8er

    22. april 2012 | 05:38

    ne znam care sta si i video tri godine! mada si i ti generalno seljak, cuj violinista, my ass!!

  • stankovic sasa

    22. april 2012 | 19:01

    Filipe ti si bolestan covek, sarkazam i cinizam su ti pojeli ono malo mozga kojeg posedujes. Prijatelji nisu moneta, one koje si stekao verovali su da postoji neka vrednost u tebi, demantovao si malobrojne. Cudim se Leontini, trebalo je izdrzati sa idiotom tri godine, niti je glupa, samostalna je i svoj zivot moze urediti kako joj volja, sta joj je trebala beda. Krstenje svoje cerke shvatas kao planetarni problem, kako li je tek oko bitnih pitanja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA