"S MEDIA" TIM SVE JAČI: "Radio S", "Index", "Gradski radio" i "Pingvin" predstavili jutarnje emisije!

Slušajući ove stanice možete se buditi uz Goricu i Dragana, Brakusa i Dareta...

  • 0

Nova sezona na radijskom nebu Srbije na frekvencijama koje se nalaze u okviru "Smedia" sistema najavljuje mnogo dobre muzike i kvalitetnog sadržaja, uz nekoliko pravih radijskih zvezda.

Radio stanice "Index", "Radio S", "Gradski radio" i "Pingvin" predstavile su jutarnje emisije uz koje se budi prestonica, ali i cela nacija.

Jutro na najslušanijoj radio stanici u Srbiji, "Radiju S", koju sluša preko 1 700. 000 stanovnika naše zemlje, počinje emisijom "Dobro jutro Srbijo sa Irenom i Ivanom". Oni se bude pre svih, a društvo im pravi i mali Marko sa svojim zanimljivim telefonskim pozivima. Njihovo raspoloženje uz najbolju pop i rok muziku čini da se budite sa osmehom i da jutro doživljavate kao omiljeni deo dana.

Jutro na nacionalnom radiju "Index", počinje uz Goricu Nešović i Dragana Ilića i njihovu emisiju "Buđenje". Njih dvoje su dobro uigrani tandem, dele veliku strast prema radiju i odlični su domaćini u "kući dobre muzike".

Foto: Promo Foto: Promo

"Gradski radio" donosi novu jutarnju emisiju "Razgibavanje sa Daretom i Brakusom". Svakog jutra u terminu od sedam do deset njih dvojica obećavaju jutarnje razgibavanje mentalnih vijuga i obračun sa besmislenom svakodnevnicom koja nas okružuje.

Foto: Promo Foto: Promo

Ko želi da pravu stvar i da sluša najraznovrsniju domaću, pop i klupsku muziku, potrebno je da skalu podesite na 90,9 MHz. U terminu od šest do deset sa Beogradom se budi Marija.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA