PLAŠIM SE DA ĆU POSTATI INVALID: Aca Lukas ima ozbiljne zdravstvene probleme! (FOTO)

- Trpim nesnosne bolove - rekao je pevač, koji sve više strahuje za svoje zdravlje

  • 7

Zdravlje Ace Lukasa je ozbiljno ugroženo pa pevač redovno posećuje lekare, a zajedno sa suprugom Sonjom se bori da prevaziđe ovaj težak period.  

POMIRILI SE ACA I SONJA LUKAS! Ovako je izgledao emotivni susret na aerodromu!

Sonja i Aca su prevazišli bračnu krizu i ponovo žive pod istim krovom sa ćerkom Viktorijom u Beogradu, pa se supružnici sada zajedničkim snagama bore da pevaču bude bolje.

- Imam diskus herniju i trpim nesnosne bolove. Mislim da neću morati da idem na operaciju, ali znaću tačno ovih dana - izjavio je Lukas za "Kurir".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Bivši član žirija "Zvezda Granda" se plaši da će završiti u kolicima, ali se, naravno, nada najboljem. Ćerka Viktorija se, kaže, najviše uplašila za njegov život.

- Jedan dan sam toliko kukao od bolova, da nisam primetio da je ona u blizini. Baš se bila uplašila. Ali, moje devojke (supruga Sonja i ćerka) baš brinu o meni i u njaboljim sam rukama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. septembar 2015 | 10:06

    Opasna mu zena. Ja bi je tesio

  • ☆☆☆

    23. septembar 2015 | 11:44

    Ima diskus i zivot mu u opasnosti?!!! Ma dajte molim vas. Pa danas se to operise bez muke, isti dan je na nogama a sutra kuci.

  • Ana

    23. septembar 2015 | 14:01

    Veoma je vazno da je u ovakvim trenucima porodica uz njega. Kolica ne treba da pominje Lukas se mora izbiriti i ostati ono sto jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA