KRISTIJAN SVE ZAPREPASTIO: Sonja Savić mi je za 1.000 evra nudila stan koji vredi STO HILJADA!

Golubović i dalje čuva mnoge stvari koje je dobio od Sonje, a posebno drag mu je servis za ručavanje vredan 6.000 evra

  • 27

Kristijan Golubović je na "Farmi", razgovarajući sa Jelenom Milošević, otkrio da je bio, kako kaže, dobar prijatelj sa glumicom Sonjom Savić koja je preminula pre sedam godina, i ispričao detalje koji su zaprepastili balerinu, ali i gledaoce.

DA LI JE SRBIJA PAMTI? Na današnji dan umrla je NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA! (VIDEO)

Golubović je rekao da mu je glumica, pre mnogo godina, ponudila, navodno, svoj stan, koji je u to vreme vredeo 100.000 evra, za samo 1.000 evra, i predložila mu da ga za taj novac koristi koliko god mu je potreban.

Balerina se zaprepastila kad je to čula, a Kristijan nije otkrio da li je tu ponudu prihvatio. 

ONA JE NAJPOZNATIJA SRPSKA STRIPTIZETA U AMERICI: Evo za koju farmerku je Kristijan ovo rekao, i šta je ona na to kazala!

Printskrin: Youtube/Sacuvano od zaborava Printskrin: Youtube/Sacuvano od zaborava

Golubović je dodao i da je pokojna zvezda bila darežljiva prema njemu, ali i ostalim prijateljima. Rekao je da i dalje čuva mnoge stvari koje je dobio od Sonje, a posebno drag mu je servis za ručavanje vredan 6.000 evra.

- Dok mi ga nije donela, tako nešto u životu nisam video - hvalio se Kiki balerini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    25. septembar 2015 | 08:17

    Opste je poznato da je Sonja na zalost bila narkoman i zato nije cudno vec veoma uobicajeno da narkoman daje stvari ili nekretnine ogromne vrednosti u bescenje,za nekoliko doza heroina.Ovakvi otimaci zivota kao sto je Golubovic diler obicno ucenjuju zrtve a nekad i pod prisilom dovode zrtvu u situaciju da cine takve stvari i radi nabavke male kolicine droge kada su u krizi rade stvari kakve je i sam prakticno priznao da je radio.On njoj drogu za 200 evra ona njemu komplet od 6000 evra,on njoj drogu za 1000 evra ona njemu stan od 100.000 evra.On je toliko neinteligentan da sam sebe odaje,sta mislite sto je toliko godina bio u zatvoru.Ako se neko pita a gde mu je onda taj stan i zeli da ga opravda neka bude siguran da ga je utopio mozda vec i za njenog zivota a ako ne odmah po njenoj smrti,sigurno se nije uselio u njega vec ga se otarasio sto pre.To je novi idol promasenih generacija Srbije.

  • dr

    25. septembar 2015 | 08:18

    Moguce ,ako mu je dugovala pare za drogu

  • Milan

    25. septembar 2015 | 09:47

    Unistila je droga a zna se cime se ovaj bavio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA