UDALA SE SEVERINA: Evo kako je pevačica izgledala u VENČANICI! (FOTO)

Lepa Seve je u strogoj tajnosti izgovorila sudbonosno DA Kebinom sinu

  • 48

Severina Vučković (43)je daleko od očiju javnosti izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Igoru Kojiću (28), na tajnom venčanju u Istri.

Nakon brojnih spekulacija, Severina se u petak, 25. septembra, u 12:30 časova, udala za sina Dragana Kojića Kebe u župnoj crkvi u istarskom gradiću Bale, bez prisustva novinara i fotografa, prenosi Jutarnji.hr.

Mali Keba na NEVEROVATAN NAČIN izjavio ljubav Severini! (FOTO)

Ceremoniji je prisustvovao mali broj zvanica, a među gostima koji su izazvali najviše pažnje bili su Severinin sin Aleksandar i mama Kata.

Pevačica je imala dugu belu raskošnu venčanicu, beli veo i kosu skupljenu u punđu, dok je Igor nosio elegantno odelo sa leptir mašnom.

Kako pričaju izvori bliski pevačici, Severina je u naletu emocija preplakala od sreće veći deo svadbe, a na kraju su novopečeni supružnici skočili u bazen i ovekovečili srećan trenutak.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

SVADBA OD 52.000 EVRA: Otkriveni detalji glamuroznog venčanja Severine i Kebinog sina! (FOTO)

- Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22.11. - napisala je pevačica uz sliku na kojoj ljubi svog, sada već - supruga.

Kako je Severina izgledala u venčanici, možete pogledati OVDE. 

Iako se uveliko spekulisalo da je 22. novembar zapravo datum venčanja, posle održane tajne ceremonije, nagađa se da će svadbe biti i u Srbiji. A, da li će se i tog dana nešto dogoditi, ostaje da vidimo.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    25. septembar 2015 | 22:10

    Pa kako je izgledala

  • Sergej Danilovič

    26. septembar 2015 | 07:30

    Mali Keba postao 'rvat.

  • Ljiljana

    26. septembar 2015 | 11:13

    Ono sto meni upada u oci koliko su nasi mukarci cast izuzetcima šonje. Prvome je dete krstila u katolickoj crkvi a ovaj se vencao u istoj (umesto on da postaja uslove na tu temu). Jadne li smo mi pored takvih muskaraca. I posle sto nam se sve dogadja. Eto zato. Ne postuju svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA