PUSTITE ME NA FARMU DA PREBIJEM KRISTIJANA: Golubovićev najveći neprijatelj želi da se obračuna sa njim u rijalitiju! (VIDEO)

- Ušao bih na "Farmu" samo zbog Kristijana. On je loš borac i loše se bije - kaže Albanac koji ima neraščišćene račune sa Golubovićem

  • 29
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Albanski MMA borac Agim Abdulahu koji je u maju pobedio Kristijana u borbi koja je održana u Beču, kaže da ima veliku želju da uđe u "Farmu" i prebije Golubovića!

KRISTIJANE, JA SAM NAJJAČI ČOVEK U SRBIJI! Adnan ulazi na "Farmu" da "prevaspita" Golubovića! (VIDEO)

POTPUNO ODLEPIO: Pogledajte kako je Kristijan pretukao Vladu i Acu, išutirao Miloša i balerininom glavom "otvorio" vrata! (VIDEO)

- Ušao bih na "Farmu" samo zbog Kristijana. On je loš borac i loše se bije. Tamo bih mu pokazao kako se to radi. Žao mi je što laže svoje prijatelje i fanove i voleo bih da mi kao pravi muškarac, za kog se predstavlja, kaže u lice sve što ima jer je optužio sudije da je naš meč namešten - rekao je Abdulahu.

Da podsetimo, Kristijan je nedavno na "Farmi" ispričao zašto je dopustio da ga Albanac pobedi.

Foto: Facebook/Zeljko Vasic Foto: Facebook/Zeljko Vasic

Posle ove Agimove izjave, ne sumnjamo da će uslediti žestoki Golubovićev odgovor...

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R@le

    26. septembar 2015 | 10:54

    Samo nam jos albanac fali na farmi

  • kiki

    26. septembar 2015 | 10:48

    Ovaj Kristijan laze na kubike, dokle vise? Pa nijedan jedini mec nije pobedio... fali se kako ga je covek udario pesnicom, slomio mu nos ali mu je glava tako tvrda da je covek povredio ruku :)))) hahaha degenerik covek i to zesci

  • Seki paris

    26. septembar 2015 | 13:24

    Sta ce nam taj albanac na farmi on misli da se probije u javnost preko nas nek albanija organizuje farmu pa neka ga zovu à sto se tice kikja on je covek u godinama i nebih ga provocirao à US to je i jako bolestan tako da nam je drago sto ima lepo i radno vaspitanje u realitiju i zato ga vecina podrzava à ne sto je bio ranije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA